Politia Romana: Noua schimbare pentru regulile de Paste

Politia Romana lumina paste

Politia Romana a avut aseara anuntata in mod oficial o noua schimbare pentru regulile privind Sarbatoarea Pastelui, si toata lumea a asteptat in decursul zilei noile prevederi care au fost anuntate intr-un final de catre Marcel Vela, ele venind cu o veste buna pentru agenti.

Politia Romana nu va mai fi obligata sa distribuie Lumina Sfanta in noaptea de Inviere catre toti cetatenii din Romania, ci doar in centrele sociale si spitalele in care nu exista un preot, deci agentii nu vor mai fi in pericol de a intra in contact cu posibile persoane infectate.

Politia Romana va supraveghea totusi in noaptea de Inviere ca toate prevederile ordonantelor militare de pana acum sa fie respectate, iar asta pentru ca oamenii nu au voie sa iasa din casa dupa ora 22:00 decat pentru urgente, astfel ca nu pot merge la biserici, sau cimitire, care vor fi oricum inchise.

Politia Romana ar putea supraveghea modul in care personalul bisericilor, sau voluntarii, distribuie Lumina Sfanta catre locatarii blocurilor, dar oficial nu s-a spus nimic clar cu privire la acest lucru, deci ramane de vazut ce vor anunta autoritatile.

Briefing de presă susținut de ministrul afacerilor interne, Marcel Vela #MarcelVela #PalatulVictoria

Briefing de presă susținut de ministrul afacerilor interne, Marcel Vela#MarcelVela #PalatulVictoria

Publicată de Guvernul României pe Miercuri, 15 aprilie 2020