ING Bank: Mesajele de Paste pentru TOTI Clientii din Romania

ING Bank are o serie de mesaje importante de Paste pentru toti clientii din Romania, iata ce ne spune ca putem face, si ce recomandaria re pentru noi.

ING Bank paste

ING Bank are doua mesaje pentru toti clientii din Romania chiar inainte de Paste, banca mentinand contactul cu toata lumea inainte de una dintre cele mai importante sarbatori ale crestinatatii. In ultima luna cei de la ING Bank au incercat sa ramana in atentia clientilor cu mesaje importante care au menirea de a ii ajuta sa ramana in siguranta in plina pandemie de Coroanvirus, iar ceea ce spun acum este facut in fix aceeasi idee.

ING Bank le spune romanilor sa stea acasa in perioada sarbatorilor de Paste, si sa foloseasca tehnologia pentru a pastra legatura cu persoanele dragi, apelurile video fiind perfecte in acest proces. Sarbatoarea Pastelui e una care a adus in general impreuna foarte multe familii, dar cum in acest an trecem printr-o periculoasa pandemie de Coronavirus, e important sa stam acasa, departe de cei dragi pe care ii putem imbolnavi, iar ING Bank ne recomanda sa folosim apelurile video pentru a ramane in contact cu ei.

Conform unui studiu realizat de iSense Solutions, peste 90% dintre românii din mediul urban intenționează să rămână…

Publicată de ING Romania pe Marţi, 14 aprilie 2020

ING Bank: Mesajele de Paste pentru TOTI Clientii din Romania

ING Bank vine cu un alt mesaj important de Paste pentru cei care si-au pierdut cardurile bancare, si le readuce aminte despre faptul ca isi pot comanda altul direct din aplicatia Homebank. Comandarea unui card nou prin aplicatia Homebank este faorte simpla, iar clientii primesc direct acasa noul card comandat de la ING Bank, astfel ca nu trebuie sa mearga in vreuna dintre agentiile sale, evitand astfel si riscul unei posibile infectari.

Am stat deja atât de mult în casă, încât am avut timp să reorganizăm totul. Uneori atât de bine, că e posibil ca unele…

Publicată de ING Romania pe Miercuri, 15 aprilie 2020

ING Bank a publicat in ultima perioada multe mesaje prin care incearca sa ii convinga pe clientii sai sa nu vina in agentiile din toata tara decat adca au motive foarte serioase sa iasa din casa. ING Bank a facut si o serie de informari cu privire la securitatea online, la fel de importanta in aceasta perioada in care hackerii vor sa profite de naivitatea oamenilor pentru a le fura datele, sau banii, uneori cu repercusiuni foarte serioase pe termen lung.

ING Bank este una dintre multele companii din tara care indeamna la responsabilitate in aceasta perioada, ea fiind extrem de importanta pentru a iesi cat mai repede din pandemia de Coronavirus, si implicit din case.