Vodafone: Lansare Surpriza cu o PREMIERA de Paste in Romania

Vodafone a anuntat astazi o noua premiera pentru Romania, cu doar cateva zile inainte de Paste, iata de ce se pot bucura clientii sai din toata tara.

Vodafone Insight

Vodafone surprinde romanii chiar inainte de Paste cu o premiera pentru clientii sai din tara, dar si pentru celelalte grupuri de telecomunicatii care mai activeaza in momentul de fata la noi. Mai exact, cei de la Vodafone au anuntat astazi lansarea unui nou canal de televiziune 4K pentru clientii din Romania, acesta avand denumirea Insight TV 4K, si toti cei care au abonamente TV de la operator vor putea sa il vada pe pozitia 163 de astazi.

Vodafone a anuntat lansarea acestui nou canal de televiziune 4K fara ca RCS & RDS sa anunte ceva similar, acesta fiind principalul sau concurent in acest segment de piata. Vodafone are acum doua canale 4K disponibile pentru clientii din Romania care aleg sa activeze abonamente de televiziune, astfel ca Insight TV 4K vine langa Eurosport 4K, care a fost lansat in premiera de catre operator cu doar cateva luni, si tot ca o premiera.

Vodafone: Lansare Surpriza cu o PREMIERA de Paste in Romania

Vodafone spune ca postul de televiziune Insight 4K le aduce clientilor din Romania posibilitatea de a vedea la rezolutie ultra-HD emisiuni privind sporturile de actiune, emisiuni de lifestyle, calatorii, dar si cele mai mari festivaluri de muzica. Vorbim despre o gama mult mai diversificata de continut pe care Vodafone il ofera cu Insight TV 4K in comparatie cu cei de la DIGI, care au un program mult mai limitat pentru DIGI 4K in acest moment.

Insight TV 4 K – un nou canal TV la rezoluție ultra-HD, în premieră în România, din 16 aprilie, în grila digitală…

Publicată de Vodafone Romania pe Joi, 16 aprilie 2020

Vodafone spune ca doar clientii care au pachete digitale de televiziune vor putea urmari postul de televiziune Insight TV 4K, si asta in mod gratuit pana pe data de 15 iunie. Foarte important de mentionat este si faptul ca toti clientii Vodafone care vor sa urmareasca acest post de televiziune vor trebui sa aiba si un televizor 4K capabil sa redea continutul, altfel nici macar nu vor putea vedea canalul in grila lor de programe, deci va fi complet inutil.

Vodafone nu spune cat anume va costa acest nou post de televiziune dupa ce expira perioada de gratuitate, dar va puteti astepta la un pret similar cu cel cerut pentru Eurosport 4K in momentul de fata.