Banca Transilvania: Noi Anunturi IMPORTANTE pentru Clienti

Banca Transilvania are doua noi anunturi importante pentru toti clientii din Romania, iata de ce trebuie sa stii despre ceea ce spune acum pentru noi.

Banca Transilvania siguranta

Banca Transilvania vine chiar inaintea sarbatorii Pastelui cu doua anunturi foarte importante pentru toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca foarte multi vor fi afectati in mod direct de ceea ce se intampla. Incepem cu primul anunt, iar asta pentru ca incepand e maine, si pana pe 20 aprilie, toate agentiile Banca Transilvania vor fi inchise, deci nu veti mai putea merge in vreuna pentru a face ceva, si va trebui sa folositi metodele online, sau telefonice de contact.

Sărbătorim și noi acasă, cu familia.Call-centerul BT funcționează non-stop, la fel și toate soluțiile alternative de banking. bit.ly/2K8ZFsf

Publicată de Banca Transilvania pe Joi, 16 aprilie 2020

Banca Transilvania spune ca in toata aceasta perioada va exista suport telefonic non-stop la liniile sale pentru relatii cu clientii, chiar daca acestea sunt suprasolicitate in aceasta perioada. Banca Transilvania a anuntat inca de ieri ca a suplimentat numarul de angajati care lucreaza la acestea in perioada Pastelui, numarul mare de solicitari avand la baza dorinta oamenilor de a afla mai multe informatii cu privire la posibilitatea de amanare a ratelor creditelor.

Banca Transilvania: Noi Anunturi IMPORTANTE pentru Clienti

Banca Transilvania are deasemenea un alt anunt foarte important pentru toti clientii care vor sa mearga in agentiile sale, iar asta pentru ca la ora 13:00, pentru 30 de minute, agentiile sunt inchise. Banca Transilvania spune ca in aceasta perioada de timp face dezinfectarea zilnica, deci daca ajungeti la acea ora, va trebui sa asteptati pana cand procedura este finalizata, ea fiind facuta special pentru siguranta tuturor clientilor romani.

Facem asta pentru siguranța tuturor – a clienților si a echipei BT. În acest timp ne asigurăm că dezinfectăm suprafețele si toate echipamentele.

Publicată de Banca Transilvania pe Miercuri, 15 aprilie 2020

Banca Transilvania are deasemenea prioritate pentru clientii varstnici intre orele 11:00 – 13:00, aceasta obligatie fiind impusa de catre ordonantele militare date pana acum de catre autoritatile din Romania. In aceasta idee, daca aveti treaba la vreuna dintrea gentiile Banca Transilvania, trebuie sa va ganditi sa mergeti inainte de ora 11:00, sau dupa ora 13:30, altfel fie nu veti avea cum sa intrati, fie veti avea foarte mult de asteptat pentru a intra.

Banca Transilvania le recomanda tuturor clientilor ca in aceasta perioada sa foloseasca metodele de comunicare online si telefonice, deci daca aveti vreo problema rezolvat, ar fi bine sa incercati sa nu o faceti mergand la vreo agentie.