Waze Dezvaluie cat de MULT s-au REDUS Calatoriile Romanilor

waze reducere calatorii harta

Waze, una dintre cele mai mari platforme pentru navigare ghidata bazata pe informatii in timp real din trafic, a publicat informatii cu privire la scaderea inregistrata in numarul zilnic de calatorii facute in diverse tari care sunt afectate de catre Coroanvirus.

Waze prezinta date bazate pe calatoriile zilnice facute de catre utilizatorii sai, iar conform platformei, se inregistreaza o scadere de minim 60% pentru calatoriile zilnice ale oamenilor, cu un maxim de peste 90% in anumite tari, ceea ce e destul de normal in aceste conditii.

Waze are o harta in care prezinta modificarile pentru intregul glob, iar dupa cum puteti vedea, Romania este plasata intre aceste limite, fara ca un procent sa fie furnizat, dar vorbim despre o reducere de cam minim 60% inclusiv pentru tara noastra.

Waze a eliminat la un moment dat din Romania informatiile privind filtrele de politie din diverse orase, si nu numai, revenind apoi asupra acestei decizii, iar de atunci n-a mai eliminat aceste informatii, desi ele pot fi folosite de unii pentru a iesi fara motiv din casa in aceasta perioada.

waze reducere calatorii harta

Waze ne arata ceva ce am vazut si de la Google acum mai bine de o saptamana, compania prezentand o statistica din Google Maps privind reducerea in numarul de calatorii zilnice facute de catre oameni.