Huawei P40 Pro: Premiul IMPORTANT Castigat, De ce e in Top

Huawei P40 Pro a castigat un premiu important care ne arata de ce telefonul este in top in momentul de fata, dar iata si vestea proasta pentru el.

Huawei P40 Pro tipa

Huawei P40 Pro a castigat un premiu foarte important in cursul zilelor trecute, si e ceva care certifica multe dintre cele prezentate de catre companie pana in momentul de fata. Huawei P40 Pro a fost premiat de catre TIPA pentru camera grozava pe care o are implementata, cei de la DxOMark spunand ca ea este cea mai buna dintr-un telefon mobil, si acum vedem un al doilea premiu castigat de catre telefon pentru camera sa foarte, foarte buna.

Huawei P40 Pro nu are aplicatii si servicii de la Google, este foarte serios afectat de acest lucru, dar are o camera foarte buna implementata, in diverse comparatii facute cu cele ale altor telefoane ea fiind superioara. Aceasta premiere e facuta pentru toata seria de telefoane Huawei P40, dar daca e sa fim 100% sinceri, doar Huawei P40 Pro si Huawei P40 Pro Plus sunt telefoanele ale caror camere sunt intr-adevar mai bune decat cele ale concurentei.

Huawei P40 Pro: Premiul IMPORTANT Castigat, De ce e in Top

Huawei P40 Pro tipa premiu

Huawei P40 Pro are un singur mare avantaj in momentul de fata, faptul ca are o camera buna, insa separat de asta, lipsa aplicatiilor si serviciilor de la Google nu il recomanda ca un telefon care merita cumparat. Nici macar faptul ca are o camera atat de buna nu reprezinta un motiv pentru a-l cumpara, iar asta pentru ca nu stai sa folosesti camera toata ziua, iar aplicatiile pe care nu le poti instala strica experienta de folosire, deci nu merita avut in considerare.

Huawei P40 Pro este, din punct de vedere al specificatiilor un telefon foarte bun, camera este laudata de toata lumea, iar cei care n-au nevoie de aplicatii de la Google, Facebook, sau orice alta companie americana, il pot cumpara. E improbabil ca pana cand vor fi lansate iPhone 12, sau Google Pixel 5, sa mai apara vreun telefon care sa aiba camere mai bune, dar e nevoie de un compromis foarte mare pentru a alege Huawei P40 Pro acum.

Huawei P40 Pro este vandut in Romania in momentul de fata, insa daca va ganditi sa-l cumparati, trebuie sa aveti in vedere compromisul mare pe care trebuie sa il faceti.