GTA 6: Vestea PROASTA, Ce Spun Dezvoltatorii despre Lansare

GTA 6 dezvoltatori

GTA 6 are astazi parte de o veste foarte proasta chiar de la oamenii care lucreaza la urmatorul joc important pe care Rockstar Games vrea sa il lanseze pentru fanii din intreaga lume, si vorbim despre ceva ce multi nu se asteptau sa auda in acest moment.

GTA 6 este abia in stadiile incipiente ale procesului de dezvoltare, conform angajatilor Rockstar care lucreaza la el, si nu e in pregatire din 2013 – 2014, asa cum s-a spus de foarte multe ori pana acum, ceea ce e o foarte mare dezamagire pentru multa lume.

GTA 6 incepe abia acum sa fie pregatit cu intensitate in vederea lansarii, si se pare ca va fi gandit ca un joc care sa fie extins in timp pentru a putea tine jucatorii conectati la el pentru o perioada mai lunga de timp, in ani, dar si pentru a genera venituri substantiale printr-o versiune online.

GTA 6 este gandit mai mult pentru a fi jucat online decat offline, iar asta pentru ca Rockstar Games obtine bani constant dintr-o versiune online decat din cea offline, iar asta inseamna ca nu toate “bunatatile” vor fi oferite de la bun inceput, ci gradual.

GTA 6 este, deci, foarte departe de lansare, iar asta pentru ca daca inca se afla in stadiile incipiente ale procesului de dezvoltare, e de asteptat ca el sa fie pus in distributie abia undeva peste vreo 2 ani de zile, deci nu la inceput de 2021, asa cum spera multa lume.

GTA 6 nu a avut pana in momentul de fata prezentat vreun trailer, iar multa lume se intreba de ce tine Rockstar totul atat de secret, si acum avem o explicatie, pentru ca nu e nimic de prezentat pentru jocul care inca nu e gata de vreo mare dezvaluire.