CEC Bank: 3 Anunturi IMPORTANTE pentru Clientii din Romania

CEC Bank a facut inainte de Paste 3 anunturi importante pentru toti clientii din Romania, fie ca este vorba despre persoane fizice, sau juridice, iata-le.

CEC Bank decizii

CEC Bank a facut chiar ianinte de Paste 3 anunturi importante pentru toti clientii sai din Romania, iar fiecare dintre ele vizeaza un grup diferit dintre acestia, astfel ca vorbim despre mesaje separate. Nu toate anunturile au legatura cu Pastele, insa vorbim despre o serie de masuri pe care CEC Bank le-a luat si de care trebuie sa stie toata lumea pentru ca foarte multa lume ar putea fi afectata, mesajele venind astazi de la banca din Romania.

CEC Bank isi anunta in primul rand clientii ca pana pe 20 aprilie toate agentiile sale sunt inchise, asa cum am vazut inclusiv la BRD si ING, sau alte banci, ceea ce e perfect normal. CEC Bank nu spune ce se intampla cu liniile de ajutor telefonic, cei de la BRD spunand ca acestea raman in continuare functionale, dar in acest caz se vorbeste doar despre accesul la serviciile online pe care le are banca, si nimic mai mult, dar asta nu inseamna ca ele sunt inchise.

În perioada următoare unitățile CEC Bank sunt închise. Dar puteți folosi în continuare serviciile și produsele noastre din online. Să ne revedem cu bine după Sărbători!#CECBank #Româniavafibine

Publicată de CEC Bank pe Joi, 16 aprilie 2020

CEC Bank: 3 Anunturi IMPORTANTE pentru Clientii din Romania

CEC Bank ii anunta deasemenea pe clientii companii ca le ofera posibilitatea de a beneficia de programul IMM INVEST Romania inclusiv prin intermediul ei, si desigur ca trebuie sa faca cererea direct la banca. Avet mai jos detaliile pe care CEC Bank le ofera pentru acest program, iar daca inca nu stiati, cam toate bancile din Romania fac parte din acest program lansat de catre autoritati, deci va puteti inscrie fara probleme le oricare doriti voi.

Programul IMM INVEST ROMANIA permite IMM-urilor afectate semnificativ de criza COVID-19 să își asigure lichiditățile…

Publicată de CEC Bank pe Joi, 16 aprilie 2020

CEC Bank are in final si un mesaj pentru cei care lucreaza in spitalele ce lupta impotriva Coronavirus, oferindu-le posibilitatea de a isi refinanta creditele de nevoi speciale cu beneficii speciale. Puteti vedea mai jos ce ofera CEC Bank pentru cei care isi risca viata pentru ca romanii sa se insanatoseasca cat mai repede, iar alte banci ar trebui sa faca gesturi similare pentru a-i ajuta pe acesti oameni daca au nevoie de ajutor.

📰 Refinanțări la creditele de nevoi personale pentru salariații din spitalele care luptă împotriva COVID-19 cu o dobândă anuală de 5,5%.👉 Mai multe amănunte: http://ow.ly/QOl250zew7k#CECBank #Româniavafibine

Publicată de CEC Bank pe Marţi, 14 aprilie 2020

CEC Bank are mai multe detalii despre toate cele trei anunturi si in cadrul website-ului sau, astfel ca daca doriti sa aflati mai multe detalii, le puteti gasi acolo pe toate oricanda veti nevoie de ceva.