Fortnite: Nou Eveniment SPECIAL a Epic Games pentru Jucatori

Fortnite inlocuire

Fortnite va avea o noua surpriza foarte mare lansata de catre cei de la Epic Game sub forma unui eveniment special care este acum in plin proces de pregatire pentru a fi lansat, si compania l-a gandit probabil pentru ca e nevoita sa amane lansarea sezonului 3.

Fortnite are in momentul de fata numele de cod “Jerky” ales pentru acest eveniment special, iar pana in momentul de fata nu s-a aflat absolut nimic in legatura cu surprizele care urmeaza sa fie aduse de catre el pentru toti cei care sunt activi in joc.

Fortnite va avea sezonul 3 lansat prin iunie, desi sezonul 2 trebuia sa se termine la inceputul lunii mai, deci e destul de logic sa vedem ca un nou eveniment special este pregatit de catre cei de la Epic Games pentru a isi tine jucatorii ocupati in aceasta perioada.

Fortnite ar putea avea acest eveniment desfasurat pentru o perioada de cateva zile pentru ca jucatorii sa se poata bucura pentru o perioada mai lunga de timp de el, insa ramane de vazut si ce fel de premii vor fi oferite pentru cei interesati sa se joace in el.

Fortnite ar putea lansa aceste eveniment special undeva pe la inceputul lunii viitoare, adica atunci cand ar fi trebuit sa expire sezonul actual, lipsa de informatii vis-a-vis de el sugerand faptul ca inca nu e pregatit pentru a fi lansat pentru jucatori.