ING Bank: Anunt foarte IMPORTANT in Plina Pandemie COVID-19

ING Bank face un anunt foarte important in plina pandemie COVID-19, iata ce decizie a fost luata de catre banca, si ce impact mare va avea in tara.

ING Bank sustinere

ING Bank a facut un anunt foarte important in plina pandemie COVID-19, si reuseste sa surprinda toata Romania cu el pentru ca nu vorbim doar despre clientii sai, ci despre toti din tara. ING Bank le-a cerut acum mai bine de o saptamana clientilor sa se alature eforturilor de a strange bani pentru a ajuta la cumpararea de echipamente medicale si de a sustine persoanele vulnerabile care in aceasta perioada de pandemie de COVID-19 au nevoie de ajutor.

ING Bank le-a cerut clientilor sa doneze bani prin intermediul Homebank in sustinerea cauzelor pe care banca le sustine deasemenea, iar acum vine si cu detalii despre succesul eforturilor sale. ING Bank sustine ca ai sai clienti din Romania au donat nu mai putin de 15.000 de euro pana in momentul de fata, o suma considerabila daca ne gandim ca se cer constant donatii de catre diverse companii si ONG-uri din Romania, suma adunata fiind una substantiala.

ING Bank: Anunt foarte IMPORTANT in Plina Pandemie COVID-19

ING Bank ne arata totusi ca este capabila sa dea exemplu atat pentru clienti, cat si pentru alte companii din Romania, astfel ca a decis sa faca o donatie de 100.000 de euro in completarea celor 15.000. Practic, 115.000 de euro vor fi donati de ING Bank catre Fundația Comunitară București in urma strangerii de bani de la clienti, dar si din sursele proprii, banii urmand a fi de foarte mare ajutor pentru cei care lupta impotriva COVID-19, sau doar incearca sa supravietuiasca.

Vă mulțumim tuturor celor care vă implicați în susținerea persoanelor vulnerabile, afectate de criza COVID-19! 🙏În…

Publicată de ING Romania pe Joi, 16 aprilie 2020

ING Bank nu este la prima donatie in pandemia de COVID-19, a oferit sume de bani si in saptamanile anterioare, iar exemplul sau ar trebui sa fie unul de care multe alte mari companii ar trebui sa tina seama. In Romania exista multe companii care au venituri de sute de milioane, sau peste 1 miliard de euro anual, ele fiind capabile sa doneze sume foarte mari de bani din profitul pe care-l fac, iar ING Bank face in mod gradual acest lucru acum.

ING Bank inca mai strange bani de la clienti pentru a sustine lupta impotriva COVID-19, sau persoanele care sunt afectate de el, deci puteti dona prin Homebank oricat doriti, si n-ar fi exclus sa mai vedem suplimentari de la banca.