Facebook Lanseaza o Noua Reactie SPECIALA din cauza COVID-19

Facebook Reactie covid-19

Facebook a anuntat astazi in mod oficial lansarea unei reactii speciale din cauza Coronavirus, una despre care v-am vorbit acum cateva saptamani, ea fiind prezentata mai jos, si poate fi activata printr-o apasare indelungata a celei cu o inima, prezenta acum in retea.

Facebook a luat aceasta decizie pentru a ii ajuta pe oameni sa isi exprime mai usor solidaritatea cu oamenii care sunt departe, si sunt afectati din cauza pandemiei de Coronavirus, ideea in sine fiind una destul de interesanta, si poate chiar va ajuta intr-un fel oamenii.

Facebook are confirmata aceasta noua functie de catre romanul Alexandru Voica, director de comunicare pentru zona EMEA in cadrul companiei americane, si in partea dreapta a imaginii de mai jos puteti vedea cum va arata noua reactie incepand de saptamana viitoare.

Facebook o va lansa saptamana viitoare la nivel global, si ea va fi propagata gradual in intreaga lume, deci nu toata lumea o va vedea chiar imediat, dar dupa cum v-am spus mai sus, ea va trebui activata prin apasarea indelungata a reactiei ce reprezinta o harta.