GTA 6: Deciziile care au SCHIMBAT Total Jocul Fata de GTA 5

GTA 6 expansiune

GTA 6 este un joc gandit total diferit in comparatie cu GTA 5, cei de la Rockstar Games luand o serie de decizii care in final vor aduce pentru toti fanii schimbari pe care nu numai ca nu le asteptau, dar pe care nici macar nu le doreau pentru ca nu sunt prea bune.

GTA 6 urmeaza sa fie un joc a carui dimensiune totala va fi mai mica decat cea a GTA 5, cel putin la lansare, iar asta inseamna ca lumea virtuala va fi mai mica, vor exista mai putine masini, obiecte, etc, totul deoarece jocul e gandit pentru a fi jucat mai mult online, si extins gradual.

GTA 6 e in stadiul incipient al procesului de dezvoltare, deci initial va fi lansat probabil cu doua/trei locatii nu foarte mari, cu un numar limitat de misiuni, si va fi extins in timp pe masura ce Rockstar va pregati expansiunile, procesul fiind diferit fata de cel al GTA 5.

GTA 6 va avea foarte mult accent pus pe jucatul online, iar expansiunile care vor veni vor aduce si foarte multe schimbari fix pentru platforma online, ceea ce in GTA 5 a fost facut cu greu, in timp, dar in versiunea aceasta totul este gandit in acest mod de la bun inceput.

“Un plan pe care managementul l-a stabilit pentru următorul joc, o nouă intrare în seria Grand Theft Auto, este să înceapă cu o versiune moderată (care, conform standardelor Rockstar, ar fi încă un joc mare), care este apoi extins cu actualizări periodice în timp, care pot ajuta la atenuarea stresului și a crizei.”

GTA 6 va veni dupa o asteptare extrem de lunga, si ar putea fi destul de dezamagitor pentru multa lume din cauza modului in care este facut, cel putin conform angajatilor Rockstar, asa ca ar fi bine sa fiti pregatiti pentru mari modificari in acest nou titlu.

GTA 6 va fi lansat mult mai tarziu decat ne asteptam, iar oferirea sa pentru cumparare in toamna, cand noile console Sony si Microsoft vor fi lansate, este un vis care, din pacate, va ramane doar atat.