Android: Noua Masura IMPORTANTA foarte BUNA pentru Telefoane

Android are o noua masura foarte importanta impusa de catre compania Google pentru toate telefoanele din intreaga lume, iata ce se schimba serios.

Android abonamente

Android are impusa o noua masura extrem de buna pentru toate telefoanele utilizatorilor din intreaga lume, si vorbim despre ceva la care Google a lucrat de ceva vreme pentru ca exista multi oameni rai in toata lumea. Cei de la Google au anuntat o serie de schimbari importante pentru politica privind aplicatiile pentru Android care ofera abonamente, acestea urmand a fi obligate sa fie mult mai transparente cu utilizatori daca vor sa fie lansate in Google Play Store.

Android nu va mai avea publicate in Google Play Store, dupa 16 iunie, aplicatii care ofera abonamente, dar care nu ofera si o metoda clara pentru anularea lor, sau a perioadelor de proba, de catre utilizatori. Separat de aceasta obligatie pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru telefoanele cu Android, Google ii va notifica singura pe acestia prin intermediul Google Play Store pentru a le aduce aminte cand o perioada de proba va expira si se va percepe plata pentru abonamentul normal.

Android: Noua Masura IMPORTANTA foarte BUNA pentru Telefoane

Android nu va avea doar aceasta modificare importanta impusa, ci si una pentru aplicatiile care preiau in fundal informatii cu privire la locatia telefoanelor, analizarea acestora urmand a fi mai stricta. Aceasta masura vine sa intareasca metodele prin care Google vrea sa scape utilizatorii de telefoane Android de aplicatiile inselatoare care incearca sa le fure banii prin abonamente care nu pot fi anulate, sau care le fura datele si locatia zilnic.

Android are, din pacate, aplicatii inselatoare si in topurile Google Play Store, iar cie de la Google vor sa scuteasca oamenii de inselaciuni, asa ca le cer dezvoltatorilor sa specifice foarte clar in descrierile aplicatiilor si daca ele functioneaza doar pe baza de abonament. Practic, Google vrea ca utilizatorii cu telefoane Android sa nu piarda bani in mod complet inutil din cauza dezvoltatorilor care vor cu orice pret sa ii fure, compania fiind mai apoi obligata sa primeasca plangeri de la oamenii inselati.

Android va avea toate aceste reguli impuse cu strictete incepand cu data de 16 iunie, dar numai pentru aplicatiile noi, cele vechi si neactualizate ramanand in continuare in Google Play Store.