iPhone SE a fost Lansat la Precomanda si in Romania Astazi

iPhone SE Precomanda Romania

iPhone SE a fost lansat astazi la precomanda in Romania de catre magazine online si operatori de telecomunicatii, iar daca sunteti interesati sa-l cumparati de la eMAG, atunci il gasiti in aceasta pagina, in timp ce Orange il are in aceasta pagina.

iPhone SE este vandut la preturi care incep de la 2399 LEI, cu mult peste pretul cerut in SUA, dar la noi e inclus TVA-ul, in timp ce la ei nu, si chiar asa, vorbim despre un pret prea mare pentru un telefon invechit din multe puncte de vedere.

iPhone SE este vazut de catre unii ca un telefon gandit pentru cei care nu vor neaparat telefoane mari, desi iPhone 11 Pro e marginal ai mare ca dimensiune, insa are un ecran mult mai mare, dar e si mult mai scump, iar cei fara fonduri, aleg versiunea ieftina, de compromis.

iPhone SE va genera vanzari foarte bune, acest lucru fiind cat se poate de clar si sigur, asa cum s-a intamplat si cu modelul anterior, iar din moment ce alte variante nu mai exista la Apple, iPhone 8 fiind scos din vanzare, alternativele la fel de ieftine lipsesc.