Vodafone: Mesajul Pentru TOTI Clientii, se Intampla de Paste

Vodafone are un mesaj pentru toti clientii sai din Romania, iata ce se intampla inainte de Paste si ce ne spune ca putem face inclusiv din tara noastra.

Vodafone este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, si face parte dintr-unul dintre cele mai mari grupuri la nivel international, si ca parte a lui sustine un eveniment important. Together at Home este evenimentul pe care cei de la Vodafone il promoveaza, si vorbim despre unul la care participa cei mai mari artisti din lume, ei avand reprezentantii de acasa pentru a sustine lupta impotriva Coronavirus.

Vodafone promoveaza un eveniment international pentru care s-au strans deja zeci peste zeci de milioane de dolari de la marile companii de pe glob, doar cei de la Apple donand 10 milioane in aprilie. Cei de la Vodafone nu spun cat anume au donat pentru acest eveniment, insa mai mult ca sigur exista donatii si din partea lor pentru a sustine lupta impotriva Coronavirus prin cumpararea de echipamente medicale, sau sustinerea persoanelor vulnerabile.

Vodafone: Mesajul Pentru TOTI Clientii, se Intampla de Paste

Vodafone le spune clientilor din Romania ca pot vedea evenimentul online incepand de maine seara, de la ora 21:00, in Romania, iar el va fi transmis de catre diverse platforme online. De la YouTube si pana la Apple Music, sau website-ul celor de la Global Citizen, care sunt printre organizatori, evenimentul Together at Home va fi transmis live pentru intreaga planeta, iar Vodafone ne recomanda sa urmarim toate reprezentatiile in direct.

Unii dintre cei mai mari artiști ai lumii se alătură evenimentului #TogetherAtHome pentru susținerea luptei împotriva…

Publicată de Vodafone Romania pe Vineri, 17 aprilie 2020

Vodafone nu prezinta lista de vedete car evor avea reprezentantii, insa printre ele se numara Licia Keys, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Camila Cabello, Lady Gaga, Celine Dion, Ellie Goulding, si nu doar atat. Elton John, J Balvin, Jennifer Lopez, Jessie J, Usher, Sheryl Crow, si multi, multi altii vor avea reprezentantii maine seara, si oricine va putea vedea acest eveniment, de oriunde din lume, chiar daca doar Vodafone il promoveaza, dintre toti operatorii romani.

Vodafone nu are, din pacate, un stream live pe website-ul sau pentru acest eveniment, dar il puteti urmari de oriunde doriti maine, si va recomand sa o faceti pentru a va urmari vedetele favorite.