Netflix: Ce se Intampla cu Abonatii in Pandemia de COVID-19

Netflix este una dintre companiile care in aceasta perioada inregistreaza o evolutie complet contrara economiei globale, iata ce se intampla.

Netflix extindere

Netflix este una dintre companiile care in aceasta perioada merge in sens invers situatiei globale, adica in timp ce multe alte companii sufera din cauza problemelor generate de catre Coronavirus, ea merge bine. Chiar daca a trebuit sa opreasca filmarile pentru unele seriale, documentare, si filme, Netflix aduna totusi tot mai multi abonati in aceasta perioada in care foarte multi oameni sunt obligati sa stea in case din cauza pandemiei de Coronavirus.

Netflix, conform analistilor americani, ar urma sa isi creasca baza de abonati cu pana la 8.45 milioane de noi clienti in T1 2020, si cu pana la 5.7 milioane de clienti in T2 2020. Daca aceste estimari se dovedesc a fi adevarate, atunci Netflix ar putea ajunge la peste 170 de milioane de abonati activi la nivel global, ceea ce ii poate creste veniturile cu zeci de milioane de dolari lunar, deci ar avea mai multi bani de investitii in continut nou pentru toata lumea.

Netflix: Ce se Intampla cu Abonatii in Pandemia de COVID-19

Netflix era vazuta de catre foarte multa lume ca una dintre companiile care are multe de castigat de pe urma pandemiei de Coronavirus, iar analistii incep sa prezinte cum sta situatia. Daca Netflix ar adauga minim 10 milioane de clienti noi in timpul pandemiei de Coronavirus, ar fi un castig urias pentru companie, mai ales ca in aceasta perioada Disney+ a fost lansat si atrage foarte multi abonati, iar HBO Max urmeaza sa apara in curand, oamenii fiind foarte interesati de el.

“Am crescut prognozele de abonat global Netflix în mod semnificativ asupra abonaților bruti probabil mai mari și a puterii mai mici a abonaților, sporită de comenzile globale de„ ședere la domiciliu “ale consumatorilor în jurul COVID-19. Credem că situația nefericită de COVID-19 se bazează pe directia globală către consumatori a Netflix. dominanța determinată parțial de cheltuielile incrementale de conținut care sunt activate de baza lor de abonați masivă și în creștere.”

Netflix inca mai are foarte mult continut pregatit pentru lansare in urmatoarele luni pentru abonatii din intreaga lume, iar asta ii tine pe foarte multi oameni legati de platforma in continuare. Netflix pregateste deasemenea si alte surprize interesante pentru abonatii sai, si totul pentru a ne oferi posibilitatea de a ne bucura doar de cele mai bune filme si seriale care sunt disponibile in cadrul platformei sale acum, dar si in viitor.

Netflix intentioneaza deasemenea sa lanseze si noi tipuri de abonamente care sunt mult mai ieftine decat cele actuale, dar distributia acestora va fi mult mai dificila decat se credea initial.