GTA 5: Veste GROZAVA de Paste, Anuntul pentru TOTI Jucatori

GTA 5 paste

GTA 5 are de Paste o veste grozava venita de la Rockstar Games, compania americana luand lumea prin surprindere cu ceva ce nu credeam ca vom mai vedea pe final de saptamana, insa iata ca acest lucru a fost totusi anuntat de catre companie pentru cei care se joaca online.

GTA 5 are in primul rand in acest weekend oferite sume de bani duble impreuna cu RP pentru toti cei care participa in misiunile de contact, deci puteti fie sa acceptati cele care va vin telefonic, sau sa initiati voi altele pentru a beneficia de gratuitati.

GTA 5 are sume triple de bani si RP triplu in cazul misiunilor Keep the Pace, deci aici primiti mult, mult mai mult, sume duble de bani fiind oferite deasemenea la orice vanzari de marijuana, sau alte ierburi similare, aprovizionarea celor cu asemenea afaceri avand reducere de 50%.

GTA 5 mai are si foarte multe alte beneficii disponibile in aceasta perioada, inclusiv reducere de 70% pentru repararea foarte multor modele de masini, insa cel mai important este ca primiti 500.000 de dolari gratuit daca va logati in aprilie in versiunea online, un bug dubland, sau tripland, sumele primite.

“Răspundeți la iFruit săptămâna aceasta sau plasați câteva apeluri – toate misiunile de contact plătesc 2X GTA $ și RP, toată săptămâna. Keep the Pace ofera asemenea recompense triple. Dacă sunteți în căutarea de oportunități lucrative care se încadrează în zonele gri ale legii, nu căutați mai departe: bicicliștii pot câștiga numerar dublu pentru toate vânzările de afaceri ale “ierburilor” în această săptămână.”

GTA 5 are aceste beneficii disponibile pentru o perioada limitata de timp, adica doar in acest weeend, asa ca daca vreti sa profitati de tot, ar fi bine sa va bucurati de aceste beneficii cat inca mai sunt disponibile pentru noi in momentul de fata.