GTA 6: Cea mai PROASTA VESTE privind Lansarea Noului Joc

GTA 6 continut

GTA 6 a avut saptamana aceasta dezvaluite o serie de informatii cu privire la planurile pe care le are Rockstar Games cu privire la lansarea pe care o asteptam pentru toamna acestui an, iar din pacate toti jucatorii trebuie sa se pregateasca pentru ceva ce nu credeau ca le va fi impus.

GTA 6 va fi lansat cu o strategie noua, adica versiunea initiala nu va contine toate noutatile pe care Rockstar Games le va oferi pentru jucatori, ci va fi o versiune mica, pentru care vor fi lansate patch-uri care vor extinde functionalitatea si locatiile pentru desfasurarea misiunilor.

GTA 6 este gandit in acest mod pentru ca Rockstar Games sa scoata mai multi bani de pe urma jucatorilor, diverse companii oferind doar contra-cost expansiunile pentru jocurile lor, iar acelasi lucru s-ar putea intampla pentru aceasta serie a companiei americane.

GTA 6 cu expansiuni care costa, in final, mai mult decat ar fi platit jucatorii pentru un joc complet, nu este ceva ce oamenii asteapta, sau isi doresc, iar asta e o veste foarte proasta pentru ca dorinta de profit a Rockstar Games va strica total experienta titlului.

GTA 6 este gandit ca un joc care sa poata fi extins, in special, in ceea ce priveste gameplay-ul online, iar Rockstar ar castiga foarte multi bani atat din vanzarea expansiunilor, cat si din ceea ce cheltuie jucatorii pentru a avea online orice isi doresc din ceea ce este disponibil.

GTA 6 este in stadiile incipiente ale procesului de dezvoltare in acest moment, conform unor informatii venite de la angajati ai companiei americane, si nu se stie cand anume ar putea avea loc lansarea pentru ca jocurile de acest gen au de obicei nevoie de ani de zile de pregatire.