WhatsApp: Coronavirus aduce o SCHIMBARE URIASA in Telefoane

WhatsApp face o schimbare foarte importanta in plina pandemie de Coronavirus, iata ce decizie a fost luata de catre compania americana, si ce ne aduce.

WhatsApp pandemie

WhatsApp face o schmbare foarte mare in aplicatia disponibila pentru telefoanele din intreaga lume, iar asta vine ca o surpriza foarte buna intr-o perioada de acest gen. WhatsApp are de foarte multa vreme o functie care ne permite sa facem apeluri video cu oricare dintre prietenii din retea, insa din pacate ea este limitata la maxim 4 persoane, si nu e buna pentru cei care vor sa vorbeasca cu colegi de munca, de scoala, etc, dar asta se va schimba in 2020.

WhatsApp va creste limita pentru numarul de persoane cu care putem face apeluri video in grup, acest lucru fiind confirmat de catre cea mai recenta versiune beta a aplicatiei pentru telefoanele Android. Limita noua nu este mentionata in codul sursa al versiunii beta a aplicatiei WhatsApp pentru Android, si orice este posibil, totul depinzand de capacitatea serverelor celor de la fAcebook de a sustine traficul generat de catre aceste apeluri video.

WhatsApp: Coronavirus aduce o SCHIMBARE URIASA in Telefoane

WhatsApp ar cam vrea sa rivalizeze cu platformele concurente care au deja optiuni pentru a face apeluri ingrupuri mai mari de oameni, FaceTime oferind asta cu zeci de persoane, Skype la fel. Facebook nu a hotarat pana acum sa ofere ceva de acest gen in WhatsApp, insa pentru ca in perioada pandemiei de Coronavirus foarte multa lume foloseste functia de apeluri video, era normal ca ea sa aiba parte de o imbunatatire substantiala in urmatoarea perioada.

WhatsApp a inregistrat cresteri foarte mari pentru apelurile video facute de catre oameni dupa ce pandemia de Coronavirus a izolat oamenii in case, in unele tari numarul de apeluri fiind chiar dublu. Pentru ca WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, era de asteptat sa vedem ca este imbunatatita functia de apeluri video, si nu este exclus ca separat de cresterea numarului maxim de persoane care pot face apeluri de acest gen sa vedem si ale schimbari.

WhatsApp are aceasta functie in dezvoltare de ceva vreme, si lansarea va fi facuta cel mai probabil dupa ce se va considera ca infrastructura globala a Facebook poate sustine numarul mai mare de apeluri.