Netflix: SURPRIZA, Ce Ofera GRATUIT Acum pentru Toata Lumea

Netflix vine cu o surpriza foarte buna pentru toata lumea, iata ce a decis sa ofere gratuit si pentru cei care nu sunt abonati, si cum profiti de beneficiu.

Netflix a luat decizia de surprinde oamenii din lumea intreaga si a decis sa ofere gratuit continut care in mod sigur va fi apreciat de catre oameni care nu platesc in momentul de fata abonament pentru platforma. Vorbim despre 34 de documentare pe care cei de la Netflix au inceput sa le distribuie gratuit prin intermediul YouTube de astazi, iar mai sus aveti primul clip video din intreaga lista care poate fi accesta la nivel global de catre oricine prin platforma Google.

Netflix nu este la prima initiativa prin care distribuie pe YouTube continut care a fost creat pentru platforma sa, dar , daca nu ma insel, este prima oara cand distribuie gratuit atat de multe documentare. Dupa cum veti vedea, cei de la Netflix au decis sa puna in distributie documentare din diverse domenii, ele fiind oferite in ideea de a-i ajuta pe elevi sa invete despre subiecte pe care in mod normal le-ar fi avut in programa scoalara, si pe care le-ar fi explicat profesorii lor.

Netflix: SURPRIZA, Ce Ofera GRATUIT Acum pentru Toata Lumea

Netflix spune ca a primit cereri de la profesori din diverse zone ale SUA pentru a pune in distributie aceste documentare, si le-a ascultat doleantele, doar ca ofera tot acest continut la nivel global. Desi Netflix este cunoscuta in lumea intreaga multumita filmelor si serialelor pe care le face, dar are si foarte multe documentare disponibile, unele dintre chiar mai interesante, insa doar cele de mai sus sunt oferite pentru toata lumea gratuit acum.

“Timp de mai mulți ani, Netflix le-a permis profesorilor să ecranizeze documentare în sălile de clasă. Cu toate acestea, acest lucru nu este posibil cu școlile închise. Așadar, la cererea lor, am făcut o selecție a caracteristicilor și seriilor noastre documentare disponibile pe canalul nostru YouTube.”

Netflix nu obisnuieste sa ofere gratuit continut chiar atat de des, iar cand o face este de obicei vorba despre continut mai vechi care nu mai este la fel de atractiv pentru abonatii sai. In aceasta situatie lucrurile stau putin diferit pentru ca Netflix ofera continut pentru copiii care in pandemia de Coronavirus nu pot ajunge la scoala, dar nu va asteptati sa inceapa sa ofere inclusiv filme si seriale pentru ca asta nu vom vedea prea curand, din pacate.

Netflix este in momentul de fata cea mai mare platforma de streaming video la cerere din lume, si din pacate din 2020 a decis sa renunte la perioada gratuita de folosire a platformei.