Orange: Anunt de Paste, ce Primesti GRATUIT in Acest Weekend

Orange are un anunt important de Paste pentru clientii din Romania, iata ce ofera gratuit in mod surprinzator in tara in acest weekend, si nu numai.

orange canale

Orange vine cu o alta surpriza foarte frumoasa pentru clientii din Romania chiar in weekend-ul de paste, grupul de telecomunicatii facandu-ne o bucurie perfecta pentru zilele in care trebuie sa stam in casa. De-a lungul ultimelor saptamani cei de la Orange au anuntat o varietate de gratuitati pentru clientii romani, iar acum la ele se adauga si canalele cu filme care pot fi vazute gratuit prin aceasta pagina din Orange TV Go in weekend, si pana la finalul lunii.

Orange anuntase inca de prin martie ca le ofera clientilor cu servicii de televiziune acces la HBO si HBO Go in mod gratuit, dar la Orange TV Go are acces mult mai multa lume. In aceasta idee, in functie de abonamentul de telefonie pe care-l ai, e posibil sa ai acces si la canalele din grila de filme pe care Orange le ofera in mod gratuit in aceasta perioada, si vorbim despre destule care au suficient de mult continut care sa ne tina ocupati mult timp.

Orange: Anunt de Paste, ce Primesti GRATUIT in Acest Weekend

Orange spune ca toti clientii care sunt interesati sa vada filmele pe care canalele din grila de filme le difuzeaza, ar trebui sa acceseze aceasta pagina pentru a vedea ce anume pot vedea gratuit. Printre canalele pe care cei de la Orange spun ca le ofera gratuit in cadrul platformei lor se numara Paramount Channel, AMC, Comedy central, Film Cafe, DIVA, TNT, Epic Drama, TV 1000, Filmbox, Filmbox HD, si Bollywood, deci aveti de unde alege.

Orange cerea bani pentru unele dintre aceste canale in anumite abonamente, deci oferirea lor gratuita pentru abonatii serviciilor de televiziune este ceva ce ar trebui sa fie de bun augur pentru toata lumea. Cei de la Orange nu sunt singurii care au decis sa ofere canale de televiziune gratuite in acesta perioada, si totul ca parte a campaniei prin care le cer clientilor sa ramana acasa pentru a nu risca sa se infecteze, sau sa raspandeasca noul Coroanvirus.

Orange are foarte multi clienti care-i folosesc serviciile de televiziune in momentul de fata, astfel ca foarte multa lume se va putea bucura de aceste canale cu filme din platforma companiei.