iPhone 12 Pro Max: VIDEO cu Schitele ce Arata Decupajul Mic

iPhone 12 Pro Max are astazi prezentate intr-un nou clip video schitele care arata noul decupaj mai mic pe care Apple il pregateste pentru telefoane.

iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max vor avea anul acesta ecrane mai mari, si e posibil ca aceasta modificare grozava sa vina cu o alta surpriza, mai exact o reducere a dimensiunii decupajului care ascunde camera TrueDepth. In clipul video de mai sus puteti vedea schitele care au fost obtinute de la parteneri chinezi ai companiei Apple, acestea prezentand intr-o anumita masura noul design pe care iPhone 12 Pro Max il va avea cand va fi lansat pentru clienti.

iPhone 12 Pro Max este prezentat aici cu un design extrem de similar cu cel al iPad Pro 2020, adica margini patrate pentru carcasa in locul celor rotunde, adica ceva ce n-am mai vazut de la iPhone 5S. Revenirea la un design vechi este solutia aleasa de Apple pentru a genera impresia de “nou” in randul clientilor sai, iar iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max nu vor fi singurele cu acest design, iPhone 12 trebuind sa aiba ceva similar la lansare.

iPhone 12 Pro Max: VIDEO cu Schitele ce Arata Decupajul Mic

iPhone 12 Pro Max decupaj frontal

iPhone 12 Pro Max ar putea avea o grosime de 7.4 mm, deci usor mai subtire decat iPhone 11 Pro Max, care are o grosime de 8.1 mm, insa camera va fi scoasa mai mult in afara carcasei, cu 0.05 mm. iPhone 12 Pro Max este anuntat ca pregatit pentru lansare cu un ecran care are diagonala de 6.7 inch, si e posibil ca decupajul sa para mai mic doar pentru ca ecranul este mai mare, dar deocamdata nu avem nimic 100% concludent cu privire la asta.

iPhone 12 Pro Max va avea totusi o camera LiDAR implementata de Apple, acesta urmand a fi al patrulea senzor de iagine din carcasa, diametrul lentilelor fiind deasemenea usor marit. Pentru ca iPhone 12 Pro Max va avea 5G, si antenele vor fi mai groase in marginea carcasei, sertarul pentru cartela SIM fiind mutat in partea opusa a telefonului, butonul de blocare fiind deasemenea mutat usor mai jos, fara a se sti deocamdata exact de ce.

iPhone 12 Pro Max decupaj carcasa

iPhone 12 Pro Max va fi prezentat in toamna acestui an, in luna septembrie, cel mai probabil in prima jumatate, ca toate celelalte modele lansate din 2011 incoace, iar vanzarile ar trebui sa inceapa in jurul datei de 20.