Coroanvirus: Apple ii Invata pe Oameni cum sa-si faci Propriile Viziere

Coroanvirus Apple Viziere

Apple este una dintre companiile care s-au straduit foarte mult in aceasta perioada sa ajute la lupta impotriva Coronavirus, donand zeci de milioane de masti, zeci de milioane de dolari, dar si milioane de viziere pentru cadrele medicale.

Apple merge acum chiar mai departe, iar in propriul website a publicat un document de suport in care descrie modul in care cei interesati se pot apuca sa faca viziere pentru protectia proprie, sau pentru a ajuta cadrele medicale care au nevoie de protectie.

Apple anuntase acum vreo 2 saptamani ca intentioneaza sa faca aproximativ 1 milion de viziere saptamanal pentru cadrele medicale din SUA, dar si din alte zone de pe glob, iar acum pune responsabilitatea sustinerii acestui efort pe umerii altor companii si oameni.

Apple a sustinut foarte mult lupta impotriva Coronavirus pentru a contribui la vindecarea intregii omeniri in aceasta perioada tulbure, si multe alte companii ar trebui sa faca la fel deoarece in final cu totii suntem afectati de ceea ce se intampla in acest moment.

Coroanvirus Apple Viziere fabricare

“Aflați cum să vă fabricați propriul ecran pentru față folosind instrucțiunile următoare. Aceste instrucțiuni de fabricație trebuie utilizate doar de către un expert. Fabricarea scuturilor de față necesită expertiză profesională la nivel de fabricație și proiectare și ar trebui realizată numai de ingineri profesioniști sau mașiniști într-un mediu de fabricație.”