DACIA Logan 3: Testul IMPORTANT prin care va Trece Masina

DACIA Logan 3 va trebui sa treaca printr-un test foarte important dupa ce va fi lansata de catre producatorul roman, iata ce se va intampla cu noua masina.

DACIA Logan 3 test

DACIA Logan 3 este urmatorul important model de masina pe care DACIA il va lansa pentru clientii din intreaga lume in cursul acestui an, iar el va avea de trecut un test foarte serios dupa ce va aparea. Vorbim nu despre testele fizice prin care va trece DACIA Logan 3 dupa ce va fi lansata, ci despre testul vanzarilor pe care le va genera pentru producatorul de la Mioveni, unul foarte important in contextul in care piata auto a scazut extrem de mult din cauza pandemiei Coronavirus.

DACIA Logan 3 va veni cu foarte multe noutati extrem de interesante, cu unele schimbari la care multi romani nici macar nu sperau, si totul pentru ca masina sa fie cu adevarat atractiva. DACIA Logan 3 va avea un design foarte mult schimbat, caroseria sa avand un aspect imbunatatit mult mai similar cu cel al masinilor renault, iar asta vom vedea deasemenea inclusiv in ceea ce priveste felul in care va arata interiorul automobilului aflat acum in lucru.

DACIA Logan 3: Testul IMPORTANT prin care va Trece Masina

DACIA Logan 3 va fi vazuta de catre cei de la DACIA, sau de catre multi altii ca principala sursa de revenire pentru producatorul de la Mioveni incepand din anul 2021, iar daca noutatile si pretul vor fi pe masura asteptarilor, succesul e cam garantat. In momentul de fata nu exista zvonuri care sa sugereze faptul ca DACIA Logan 3 ar urma sa fie mai scumpa in baza schmbarilor care sunt pregatite de catre producator, deci putem spera ca nimic nu se va schimba din aceasta privinta.

DACIA Logan 3 este in dezvoltare de ceva vreme, iar cum intreruperea activitatii la uzina din Mioveni, dar si la altele ale Renault, probabil a cam franat planurile de lansare, ele raman in continuare active. Astazi s-a reluat partial productia la Mioveni, pe baza de voluntariat, iar din mai va fi reluata total, insa pentru ca DACIA Logan 3 sa fie finalizata, e nevoie de reluarea productiei si in fabricile occidentale de unde vin multe piese pentru masina.

DACIA Logan 3 ar putea fi prezentata la salonul auto de la Paris, daca va mai fi organizat in octombrie, insa lansarea ar trebui sa aiba loc undeva in cursul anului 2021.