Fortnite: Versiunea 12.41 LANSATA Astazi de catre Epic Games

Fortnite patch 12.41

Fortnite are din aceasta dimineata inceputa lansarea versiunii 12.41 de catre cei de la Epic Games, compania americana dorind sa le ofere tuturor utilizatorilor noi motive pentru a ramane in continuare conectati la jocul care este atat de popular acum.

Fortnite are in versiunea 12.41 adusa o noua piesa a artistului Travis Scott, aceasta avand denumirea Astronomical, si urmand a fi disponibila pentru ascultare din data de 24 aprilie, deci veti mai avea ceva de asteptat dupa ce serverele revin online cu toate noutatile.

Fortnite nu mai are liste de schmbari lansate impreuna cu patch-urile noi, dar este de asteptat ca un nou mod de joc cu timp limitat sa fie lansat chiar de astazi, iar un nou shotgun este deasemenea disponibil pentru a fi lansat impreuna cu noua actualizare.

Fortnite nu are alte noutati anuntate pentru lansarea acestui patch, iar asta pentru ca Epic Games nu vrea sa mai ofere in avans, sau dupa aplicare actualizarii, informatii cu privire la noutati, deci nu ne ramane decat sa asteptam sa vedem ce va mai fi descoperit.

Fortnite ar trebui sa fie din nou online, in mod teoretic, cei de la Epic Games confirmand faptul ca ar fi treminat cu modificarile, asa ca in mod teoretic ar trebui sa va puteti relua activitatea in serverele din joc pentru a va petrece timpul cand stati acasa in izolare.