Vodafone: Decizia pentru Romani Anuntata Astazi de Companie

Vodafone a luat o decizie foarte buna pentru clientii sai din Romania, iata ce a anuntat astazi si ce beneficii mari aduce in mod gratuit pentru ei.

Vodafone scoala

Vodafone a luat astazi o alta decizie buna pentru a veni in intampinarea nevoilor pe care le au romanii in perioada in care situatia de urgenta si masurile de distantare sociala continua. Mai exact, cei de la Vodafone au decis ca la lista de website-uri pentru care nu se consuma internet din abonamentele sale sa fie adaugata inclusiv o resursa educationala care poate fi accesata in mod gratuit de catre orice elevi, sau profesori, din tara.

Vodafone a anuntat inca de la inceputul perioadei de stare de urgenta ca le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a accesa fara consum de internet din abonamente o serie de resurse educationale. Este foarte important ca in aceasta perioada elevii sa aiba in continuare acces la educatie, chiar daca de la distanta, iar masura initiala anuntata de catre cei de la Vodafone a fost laudata de catre foarte multa lume pana acum.

Vodafone: Decizia pentru Romani Anuntata Astazi de Companie

Vodafone scoala internet

Vodafone nu ofera doar atat pentru elevii si studentii din Romania, ci inca 40 de GB de internet gratuit, cate 10 pe saptamana, pana in data de 26 aprilie, iar dupa aceea ramane de vazut ce se va intampla. Mai mult, nu se consuma din abonamentul sau cartela Vodafone traficul de internet necesar pentru a accesa subiectele la examene care sunt listate pe website-ul Ministerului Educatiei, nici pe cele ale Centrului National de Evaluare si examinare, incluzand si manualele digitale.

“Stăm acasă și facem lecțiile online în continuare. De aceea, am adăugat și www.mykoolio.com – resursă de lecții și teste pentru clasele 1-8 – la lista de site-uri care nu consumă net. MyKoolio este singura platformă educațională online aprobată de M.E.N. ca auxiliar didactic, având toate materialele în conformitate cu programa școlară în vigoare, iar profesorii și elevii din #ȘcoalaDinValiză le pot accesa în mod gratuit.”

Vodafone ofera deasemenea acces gratuit la website-ul Scoala din Valiza, si alte cateva website-uri care au atat lectii, cat si diverse carti care ii ajuta pe elevi si studenti in procesul de invatare. Initiativa celor de la Vodafone de a sustine educatia in aceasta perioada merita toate laudele, iar asta pentru ca elevii si studentii trebuie sa isi continue studiile chiar daca tot sistemul educational a fost oprit temporar din cauza pandemiei de Coronavirus din Romania.

Vodafone ar putea extinde unele gratuitati si dupa saptamana aceasta, avand in vedere ca multe urmeaza sa expire pe data de 26 aprilie, dar starea de urgenta si restrictiile nu vor disparea atunci.