Netflix: Noua Functie SPECIALA LANSATA Azi pentru Telefoane

Netflix a lansat o noua functie speciala in aplicatia pentru telefoane, ea fiind foarte utila si necesara de foarte multa vreme pentru toti utilizatorii.

netflix blocare

Netflix in cursul acestei perioade de sarbatoare o noua functie pentru abonatii din intreaga lume, iar aceasta este una foarte importanta si foarte utila pentru toti cei care folosesc platforma. Mai exact, cei de la Netflix au luat decizia de a implementa in aplicatia pentru telefoanele cu sistem de operare Android o noua functie care le ofera oamenilor posibilitatea de a bloca ecranul astfel incat acesta sa nu fie atins din greseala cand utilizatorii se uita la filme.

Netflix are un nou buton special numit “Screen Lock” disponibil in partea stanga jos a ecranului pentru a permite folosirea acestei functii, ea blocand imediat ecranul dupa ce este apasata. Apasarea butonului va bloca in totalitate ecranul si va ascunde meniul cu functii pe care aplicatia il are, in schimb fiind afisat un buton special care le permite oamenilor sa deblocheze imediat ecranul pentru a putea controla aplicatia si redarea de continut.

Netflix: Noua Functie SPECIALA LANSATA Azi pentru Telefoane

netflix blocare ecran

Netflix a primit probabil plangeri de la oamenii care spuneau ca ating din greseala ecranul in timp ce se uita la filme si seriale, astfel ca a implementat in aplicatie aceasta optiune de a bloca ecranul. In mod normal, dupa activarea ei n-ar trebui sa mai modificam ceva in redarea de continut dintr-o singura atingere de ecran, functia fiind foarte utila si pentru cei care au copii ce ating in mod regulat ecranul, redarea de filme si seriale nemaifiind blocata de acestia.

Netflix nu ascunde in totalitate interfata aplicatiei sale pentru a afisa doar continut pentru utilizatori, ceea ce desigur ca nu e tocmai grozav, dar macar nu vom mai opri automat redarea dintr-o singura atingere. Netflix a implementat aceasta schimbare in aplicatia pentru Android fara a o actualiza efectiv, deci e vorba despre o modificare facuta direct din serverele sale, astfel ca ea ar trebui sa fie vizibila pentru toata lumea chiar din acest moment.

Netflix nu a lansat deocamdata aceasta schimbare si pentru telefoanele iPhone, insa e improbabil ca ea sa nu fie oferita pentru dispozitivele cu iOS intr-un viitor, poate nu foarte indepartat.