Android: Noua PROBLEMA Ciudata Aparuta pe Unele Telefoane

Android are o noua problema ciudata aparuta pe unele dintre telefoanele folosite de catre utilizatori, iata ce se intampla, si ce modele sunt afectate.

Android blocari

Android are o noua problema ciudata raportata pe unele dintre telefoanele care sunt folosite in lumea intreaga de catre diversi utilizatori, iar mai jos puteti vedea cum se manifesta aceasta. Vorbim, in esenta, despre blocarea interfetei telefoanelor Android fie in mod aleator, fie imediat dupa deblocare cand se afiseaza o aplicatie care a fost lasata deschisa in fundal, insa deocamdata un numar limitat de modele de telefoane sunt afectate.

Android are aceasta problema in principal pe telefoanele Pixel ale companiei Google, insa si unii cu telefoane OnePlus, sau Xiaomi, raporteaza fix aceeasi problema in folosirea obisnuita a telefoanelor. Blocarea interfetei Android pe care o raporteaza acum unii utilizatori de telefoane nu e tocmai ceva nou nici macar in iPhone, iOS avand probleme de acest gen in mod aleator, dar destul de rar, deci nu e o problema intalnita exclusiv pe platforma Google.

Android: Noua PROBLEMA Ciudata Aparuta pe Unele Telefoane

Android poate avea rezolvata rapid problema prin simpla blocare si deblocare a ecranului telefonului pe care se manifesta bugul, deci situatia revine rapid la normal, doar ca temporar. Bugul reapare in mod aleator in Android, asa cum am patit si de multe ori inclusiv in iOS, acolo problema fiind la fel de cidata, dar am intalnit-o de multei ori de-a lungul anilor, deci nu e ceva ce poate fi rezolvat permanent, din pacate pentru noi, cei care ne intalnim cu ea.

Android este un sistem de operare foarte complex, deci e de asteptat ca tot felul de probleme mici, sau mari, sa mai apara din cand in cand, pentru ca nimic nu este perfect. Cei de la Google rezolva, de obicei, rapid problemele de acest gen, iar cum in aceasta situatie telefoanele Pixel par a fi cele mai afectate, e de asteptat ca un simplu update lansat pentru ele sa readuca situatia la un oarecare normal cat se poate de repede, cel putin teoretic.

Android are in mod regulat parte de actualizari, cel putin pe telefoanele Google, dar in cazul OnePlus si Xiaomi asteptarea pentru o rezolvare a problemei ar putea dura ceva mai mult.