WhatsApp: Noua Functie SPECIALA Lansata in Aceasta Dimineata

WhatsApp a lansat astazi o noua functie speciala pentru telefoanele iPhone si Android, iata ce a decis compania sa ofere pentru utilizatorii sai.

WhatsApp videoconferinte

WhatsApp a lansat in aceasta dimineata o noua functie speciala pentru iOS si Android, platforma avand-o testat de ceva vreme, iar acum este pregatita pentru a fi pusa in distributie pentru utilizatorii sai. Mai exact, v-am spusa saptamana trecuta ca WhatsApp vrea sa creasca limita de persoane care pot participa la apelurile video in grup, iar in aceasta dimineata schimbarea a fost facuta, limita fiind dublata la 8 persoane, o veste grozava pentru utilizatori.

WhatsApp a lansat deocamdata aceasta modificare doar pentru versiunile beta ale aplicatiilor pentru iPhone si Android, iar asta pentru ca vrea sa testeze la inceput schimbarea pentru a vedea impactul asupra serverelor sale. WhatsApp face aceasta schimbare majora din cauza Coronavirus si nevoii tot mai mari a oamenilor de a face apeluri video in aceasta perioada de izolare, gradul de utilizare pentru aceasta functionalitate explodand in cursul lunii martie.

WhatsApp: Noua Functie SPECIALA Lansata in Aceasta Dimineata

WhatsApp videoconferinte telefoane

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, cu peste 2 miliarde de utilizatori activi in intreaga lume, deci e normal ca o functie pentru apeluri video sa fie folosita la scara larga de catre utilizatori. Dublarea numarului de persoane care pot participa la aceste apeluri video in grup ar putea convinge mai multa lume sa renunte la Zoom pentru a folosi WhatsApp in acest scop, mai ales ca acea aplicatie a avut foarte multe probleme de securitate.

WhatsApp ar testa inca de la inceputul acestei luni extinderea numarului de persoane care participa la apelurile video in grup, dar doar intern, asa ca aceasta extindere e facuta pentru a o testa in “luma reala”. Asta inseamna ca urmeaza o perioada de cateva saptamani in care WhatsApp va testa noua functionalitate cu utilizatori care au instalata versiunea beta a aplicatiei pentru iPhone si Android, iar in functie de feedbcak se va lua decizia lansarii.

WhatsApp va lansa cel mai probabil aceasta noua functionalitate undeva pe la inceputul lunii mai, iar asta pentru a fi 100% sigura ca nu vor exista probleme in ceea ce priveste folosirea in bune conditii.