GTA 6: Singura VESTE BUNA dupa Noile Anunturi Dezamagitoare

GTA 6 extragere

GTA 6 a avut saptamana trecuta o serie de anunturi dezamagitoare care spuneau ca jocul ar fi in stadiul incipient al procesului de dezvoltare, iar ieri v-am spus ca situatia ar fi totusi diferita, iar procesul e ceva mai avansat decat parea in urma informatiilor anterioare.

GTA 6 a avut deasemenea anuntat faptul ca va fi gandit diferit, cu lansare intr-o versiune mai mica, ea urmand a fi extinsa cu locatii si misiuni noi in mod treptat, accentul fiind pus pe platforma online, nu pe jocul fara internet, ceea ce a dezamagit multa lume.

GTA 6 are totusi parte si de o veste buna cu aceasta schimbare facuta de catre cei de la Rockstar Games, iar asta pentru ca versiunea cu mai putin continut pe care compania vrea sa o vanda ar trebui sa fie si mai ieftina decat versiunile anterioare, mult mai complexe.

GTA 6 ar putea fi lansata in aceasta versiune mai ieftina pentru jucatori la inceput, iar extinderea cu diverse patch-uri ar putea fi oferita contra-cost, dar toate acestea vor costa mult mai putin, si vor fi oferite gradual, deci “efortul financiar” pentru jucatori nu va fi la fel de mare.

GTA 6 trece de la vechea gandire a jocurilor mari cu foarte mult continut si foarte mult gameplay disponibil, la o noua gandire in care jucatorii sunt “mulsi” in mod constant de bani in platforme online in loc sa plateasca o singura data pentru un joc si doar atat.

GTA 6 trece in aceasta noua etapa deoarece GTA 5 genereaza foarte multi bani prin platforma online, iar Rockstar Games nu vrea ca acest proces sa se termine prea curand, asa ca e bine sa va pregatiti din tip pentru tot ceea ce urmeaza sa faca americanii.