BANCA Transilvania: Anuntul IMPORTANT pentru TOTI Romanii

BANCA Transilvania are un anunt foarte important pentru toti romanii astazi, iata ce masura neasteptat de buna a luat, si cum ne ajuta ea tara.

BANCA Transilvania magazine

BANCA Transilvania a facut in weekend-ul de paste un anunt care este foarte important pentru toti romanii, nu doar pentru clientii sai, iar asta pentru ca promoveaza o gama foarte variata de magazine online. Vorbim despre un hub cu foarte multe magazine online din Romania care vand o varietate de produse de care foarte multi oameni au nevoie in aceasta perioada, iar cei de la BANCA Transilvania ii ajuta pe comercianti sa devina cunoscuti.

BANCA Transilvania a ajutat de-a lungul existentei sale foarte multe afaceri mari si mici din Romania, iar initiativa pe care o vedem astazi de la ei este direct axata pe acelasi scop extrem de important. BANCA Transilvania promoveaza in hub-ul sau foarte multe magazine locale din diverse zone din Romania, iar asta va poate ajuta sa cumparati de la un producator local despre care credeati ca e inchis, dar de fapt este prezent si in mediul online.

BANCA Transilvania: Anuntul IMPORTANT pentru TOTI Romanii

BANCA Transilvania le permite oamenilor sa caute prin hubul sau magazine online in functie de judetul si localitatea in care se afla, deci indiferent daca locuiti in oras, sau la sat, puteti cauta ceva. Desigur ca numarul de magazine online nu este extraordinar de mare, in special in unele judete unde nu s-a pus pana acum accent pe digitalizare, dar BANCA Transilvania incearca sa faca ceva ce merita pe deplin laudat in aceasta situatie.

Hub pentru cumpărături care pot ajunge #directlatine. Poți plăti online sau cu cardul la POS-ul mobil când ți se livrează comanda. Simplu. 🙂bit.ly/directlatine

Publicată de Banca Transilvania pe Sâmbătă, 18 aprilie 2020

BANCA Transilvania ajuta multe magazine care din cauza Coronavirus au fost fortate sa treaca in mediul online deoarece locatiile fizice au fost inchise in urma adoptarii ordonantelor militare in starea de urgenta. BANCA Transilvania a anuntat o serie de masuri speciale pentur a-i sustine pe mici comercianti din Romania, iar acest hub este doar un alt pas in fata facut de catre institutia financiara pentru a ajuta la sustinerea economiei in perioada starii de urgenta.

BANCA Transilvania va mai adauga cel mai probabil si alte magazine in hubul sau in perioada urmataore, pe masura ce va fi anuntata de existenta lor, insa pana atunci gasiti cate ceva in fiecare judet din tara, aproape.