Banca Transilvania: Foarte IMPORTANT Anunt pentru Clienti

Banca Transilvania a facut un foarte important anunt pentru toti clientii sai din Romania, iata ce ar trebui sa stie acestia in momentul de fata.

Banca Transilvania termen

Banca Transilvania face un foarte important anunt pentru clientii sai din Romania in plina pandemie de Coronavirus, iar asta deoarece el are si o legatura foarte stransa cu ceea ce se intampla la nivel global. Mai exact, cei de la Banca Transilvania au anuntat ca acei clienti care decid sa ceara amanarea platii ratelor pentru credite, ar putea avea de asteptat pana la 15 zile pentru a primi un raspuns pentru solicitarea facuta in acest sens.

Banca Transilvania anunta un termen foarte lung pentru a raspunde la cererile facute de catre clienti, insa vorbim aici despre zile calendaristice, nu zile lucratoare, ceea ce e important. In termen de 30 de zile de la efectuarea solicitarii, Banca Transilvania va trimite catre clienti si o notificare cu acele clauze contractuale care au fost modificate pentru a se putea face aceasta amanare in baza ordonantei de urgenta data de catre Guvern.

Banca Transilvania: Foarte IMPORTANT Anunt pentru Clienti

Banca Transilvania afirma deasemenea si ca noul grafic de rambursare pentru credit, impreuna cu graficul de rambursare a dobanzilor esalonate va fi deasemenea trimis catre ei in aceeasi perioada. Banca Transilvania le ofera deasemenea clientilor posibilitatea de a alege metoda prin care sunt notificati in legatura cu toate aceste schimbari, deci oamenii pot afla din timp cum anume vor beneficia de tot, si ce anume se va schimba pentru ei.

Dacă ai facut o solicitare de amânare a ratelor, te informăm noi în maxim 15 zile. Hai să afli cum: bit.ly/2VMpmUR

Publicată de Banca Transilvania pe Marţi, 21 aprilie 2020

Banca Transilvania are nevoie de o perioada lunga de raspuns pentru ca sunt si foarte multe solicitari, alte banci anuntand ca au zeci de mii de cereri de acest gen, insa aici nu stim cum sta situatia. E de presupus ca si la Banca Transilvania sunt peste 10.000 de cereri de amanare a creditelor din moment ce vorbim despre cea mai mare banca din Romania, care probabil ca are si foarte multe credite in derulare, deci e de asteptat sa primeasca multe cereri.

Banca Transilvania ii va ajuta pe toti cei care ii cer sa faca acest lucru, insa din pacate, la fel ca in multe alte cazuri, e nevoie de rabdare pentru ca totul sa se intample pentru ca sunt foarte multe cereri.