WhatsApp si OMS Anunta un Nou Parteneriat pentru COVID-19

WhatsApp si OMS au anuntat impreuna un nou parteneriat pentru COVID-19, iata ce au lansat pentru telefoanele din toata lumea, si cat de mult conteaza.

WhatsApp impreuna acasa

WhatsApp si OMS, Organizatia Mondiala a Sanatatii, au anuntat astazi un nou parteneriat foarte important, care desigur ca este facut cum altcumva decat spre beneficiul utilizatorilor din lumea intreaga. Mai exact, WhatsApp si OMS au anuntat un pachet special de stickere pe care utilizatorii le pot folosi in propriile telefoane pentru a le trimite altor persoane mesaje tematice, care au legatura cu COVID-19, si e ceva ce am vazut inclusiv in cazul reactiilor de pe Facebook.

WhatsApp va avea 20 de stickere speciale facute in parteneriat cu OMS, deci vorbim despre un numar destul de mare de astfel de elemente grafice care vor putea fi trimise catre oricine prin platforma. Puteti vedea mai jos cum arata aceste stickere speciale pe care WhatsApp le introduce in parteneriat cu OMS, ele fiind gandite pentru variate mesaje pe care vrem sa le trimitem oricui, de la intrebari daca sunt bine si pana la emoticoane de suport.

WhatsApp si OMS Anunta un Nou Parteneriat pentru COVID-19

WhatsApp impreuna acasa sticker

WhatsApp a lansat impreuna cu OMS un pachet de stickere care se numeste “Impreuna Acasa”, “Together at Home”, ele fiind disponibile in 10 limbi, printre care desigur ca nu se numara cea romana. Printre stickerele care sunt acum disponibile se numara si unele care ii ajuta pe oameni sa-si aduca aminte sa se spele pe maini, sa faca exercitii zilnice, sa mentina distantarea sociala, cei de la WhatsApp lucrand cu OMS sa tina toate aceste lucruri in atentia oamenilor.

“Acest pachet oferă modalități creative de a le aminti oamenilor să-și spele mâinile, să mențină distanța, să facă exerciții fizice și, important, să sărbătorească eroii medicali, precum și eroii personali în toată viața noastră.”

WhatsApp lanseaza aceste stickere speciale pentru COVID-19 impreuna cu OMS pentru ca aceste elemente grafice sunt foarte populare in randul utilizatorilor din intreaga lume. Aceasta este cea de-a doua colaborare dintre OMS si WhatsApp, acum cateva saptamani fiind lansat si un hub de informatii prin care oamenii sa poata afla mult mai usor informatii importante cu privire la pandemia de Coronavirus care a lovit intreaga lume.

WhatsApp are aceste stickere disponibile chiar de astazi, insa ele trebuie descarcate de catre oameni din magazinul special de asemenea elemente grafice, care este oferit prin aplicatie.