BRD Romania: Anuntul IMPORTANT, Ce face pentru TOTI Romanii

BRD Romania a facut un anunt foarte important prin care dezvaluie un plan prin care vrea sa le faca mult bine si mai multor romani din toata tara.

BRD Romania artisti

BRD Romania este una dintre cele mai mari banci din Romania, iar in toata aceasta perioada in care Coronavirus a dat peste cap viata multor romani ea a incercat sa ne faca viata mult mai usoara. BRD Romania a initiat multe proiecte, unele pentru sustinerea cadrelor medicale si cumpararea de echipamente pentru ele, altele pentru a sustine diverse categorii de romani careu nu si-au mai putut desfasura activitatea, artistii numarandu-se printre ei.

BRD Romania vrea sa sustina artistii din Romania prin sustinerea mutarii unor proiecte ale acestora in mediul online, astfel incat acestea sa poata fi puse in continuare in aplicare. Ideea celor de la BRD Romania este de a ajuta artistii sa ne ofere online ceea ce vedeam in mod normal in teatre, cinematografe, filarmonici, astfel ca separat de ceea ce avem deja in Netflix, HBO Go, etc, am putea avea in curand si ceea ce in mod normal vedeam doar in lumea reala.

BRD Romania: Anuntul IMPORTANT, Ce face pentru TOTI Romanii

BRD Romania are o initiativa foarte interesanta, si a primit 500 de aplicatii din toata tara pentru a finanta proiecte artistice care nu mai pot fi realizate in lumea reala, ci doar in mediul online. Cate dintre acestea vor fi finantate de catre BRD Romania nu se stie, nici cum vom putea sa le vedem online dupa ce vor fi produse, insa probabil ca vom afla si toate aceste detalii in viitorul apropiat, artistii putand ajunge la un public mult mai numeros prin transferarea proiectelor in mediul online.

Am primit peste 500 de aplicații pentru programul Artists Rooms, Fondul de suport pentru artiștii si autorii…

Publicată de BRD Groupe Societe Generale pe Marţi, 21 aprilie 2020

BRD Romania ajuta artistii sa-si continue viata de creatie, iar multumita acestei initiative multi oameni care mergeau la teatru, filarmonica, opera, etc, vor putea sa-si urmareasca artistii favoriti chiar de acasa. Aici includem si copiii care nu mai pot merge la reprezentantii special gandite pentru ei, iar daca printre proiectele pe care BRD Romania le-a primit exista si asemenea propuneri, probabil ca ele ar trebui sa fie finantate cu prioritate.

BRD Romania va investi cel mai probabil sume consistente pentru a transforma aceste proiecte in realitate in perioada urmatoare, dar ramane de vazut exact ce se va intampla cu ele.