Netflix: Anuntul GROZAV care ii va BUCURA pe TOTI Abonatii

Netflix este in mijlocul unui anunt extrem de bun care ii va bucura cu siguranta pe toti abonatii, iata ce va lansa compania pentru toti clientii sai.

Netflix colaborare

Netflix este in centrul unui anunt extrem de bun care vine in beneficiul abonatilor din intreaga lume zilele acestea, compania americana reusind sa intre intr-un parteneriat care va aduce si mai multe filme in platforma sa. Mai exact, Netflix a reusit sa incheie un parteneriat cu o companie care se numeste MK2 Films, aceasta avand peste 800 de titluri proprii in momentul de fata, iar ca parte a intelegerii, va oferi initial 50 de titluri pentru platforma.

Netflix va lansa pe 24 aprilie primele titluri ca parte a acestui parteneriat nou, in platforma sa urmand a ajunge, cu distributie in anumite tari de pe glob, primele filme interesante chiar de joi. Fahrenheit 451, The 400 Blows, The Woman Next Door, Confidentially Yours, vor fi unele dintre filmele pe care Netflix le va lansa in data de 24 aprilie, insa acesta este doar inceputul pentru aducerea in platforma a mai multor filme interesante de la MK2 Films.

Netflix: Anuntul GROZAV care ii va BUCURA pe TOTI Abonatii

Netflix va distribui unele dintre filmele acestei companii inclusiv in format 4K pentru abonatii din platforma sa, iar printre creatiile distribuite se numara si unele de la regizori precum Alain Resnais, Krzysztof Kieślowski sau François Truffaut. Netflix incearca in mod constant sa extinda biblioteca de filme, seriale, documentare pe care o are pentru abonatii din intreaga lume, iar acest parteneriat este facut fix in acest scop, cu distributie foarte rapida chiar.

“Netflix a anunțat un nou parteneriat cu MK2 Films, care va aduce autori cu greutate mare, precum Charlie Chaplin, François Truffaut, Jacques Demy, Alain Resnais, Krzysztof Kieślowski și multe altele pe platforma de streaming. Acordul urmează să aducă 50 de filme din catalogul MK2 Films la Netflix pe tot parcursul anului 2020, începând cu 24 aprilie.”

Netflix are multe proiecte blocate in momentul de fata din cauza pandemiei de Coronavirus, iar desi avea pregatite o serie de lansari pentru aprilie, si nu numai, pentru finalul anului nu e chiar “acoperita”. Netflix vrea sa mai compenseze lipsurile in productie cu parteneriate care sa aduca nou continut de la companii cu care nu a mai lucrat pana acum, iar ceea ce vedem este de bun augur pentru ca in 2020 am putea avea sute de filme noi.

Netflix va incheia, cel mai probabil, si alte parteneriate cu diverse companii care au biblioteci mari de filme si seriale, iar totul e spre beneficiul nostru pentru a ne putea oferi mai mult continut.