Vodafone: Clientii SURPRINSI, Ce mai Primesc GRATUIT Acum

Vodafone isi surprinde clientii din toata tara cu o noua gratuitate importanta, iata ce le ofera acestora in pandemia de Coronavirus incepand de astazi.

Vodafone food

Vodafone vine iar astazi cu o surpriza foarte buna pentru clientii sai din toata Romania, incercand sa ii ajute sa respecte mai usor perioada de izolare, dar sa si descopere noi retete culinare. Cei de la Vodafone au anuntat ca toti clientii care au abonamente de televiziune in Romania se vor putea bucura de posibilitatea de a urmari in mod gratuit canalul Food Network, iar de acolo pot invata foarte multe retete pentru mancare buna.

Vodafone anunta ca le ofera tuturor clientilor care au abonamente de televiziune posibilitatea de a vedea in mod gratuit canalul Food Network pana in data de 10 mai, adica inca aproape trei saptamani. Vorbim despre o noua gratuitate pe care cei de la Vodafone o ofera pentru clientii din toata tara care ii folosesc serviciile de televiziune, iar asta dupa ce anuntase acum cateva saptamani si alte gratuitati pentru diverse canale pe care le distribuie.

Vodafone: Clientii SURPRINSI, Ce mai Primesc GRATUIT Acum

Vodafone este operatorul care a anuntat unele dintre, daca nu chiar, cele mai multe gratuitati pe partea de televiziune pentru abonatii sai, ceea ce desigur ca merita pe deplin laudat. Vodafone le-a oferit clientilor din Romania foarte multe motive sa isi ocupe timpul in aceasta perioada in care e bine sa stea in casa pentru a se proteja, si cel mai probabil va continua sa ofere alte gratuitati cel putin la fel de bune pentru toata lumea in urmatoarele saptamani.

În bucătăria casei tale se întâmplă lucruri uimitoare! Vodafone TV îți face cadou canalul Food Network până pe 10 mai….

Publicată de Vodafone Romania pe Marţi, 21 aprilie 2020

Vodafone a anuntat multe dintre gratuitatile anterioare cu disponibilitate pana pe la finalul acestei saptamani, asa ca multe nu vor mai fi disponibile, si probabil va incerca sa le inlocuiasca rapid cu altele. E posibil ca saptamana aceasta Vodafone sa anunte si alte gratuitati foarte intersante pentru clientii sai din Romania, cel putin pe partea de televiziune, iar asta pentru ca pe partea de internet a avut grija de elevi si studenti insa cam atat.

Vodafone le permite clientilor sa vada Food Network in mod gratuit prin intermediul televizoarelor, dar si prin intermediul terminalelor mobile, daca au aplicatia speciala Vodafone TV instalata.