Politia Romana: accidentul de masina cauzat de folosirea telefonului

Politia Romana accident masina telefon

Politia Romana a fost recent chemata pentru a ancheta un accident de masina care a avut loc in localitatea Rovinari, un tanar de 29 de ani care conducea o masina haotic iesind de pe drum intr-un sant, fara a produce victime, si fara a fi ranit grav.

Politia Romana spune ca tanarul nu era beat, ci era atent la telefon in timp ce conducea, iar ceea ce vedem mai sus este o confirmare a pericolului foarte mare pe care il aduce folosirea telefonului mobil la volan, si ce fel de tragedii se pot intampla in situatii de acest gen.

“Un bărbat de 29 de ani, din Rovinari, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DN6, pe raza localităţii Butoiesti, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului, nu au rezultat victime omeneşti, doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat atât cu privire la consumul de băuturi alcoolice, cât şi cu privire la consumul de substanţe psihoactive, ambele rezultate fiind negative.”

Accident Butoiesti – Filmat în timp ce conducea haotic

Ce pãrere aveţi ?

Publicată de Avizier Filiaşi pe Miercuri, 22 aprilie 2020