DACIA Logan: Ce s-a Intamplat in Romania in Timpul COVID-19

DACIA Logan are dezvaluite primele informatii privind evolutia din Romania in timpul pandemiei de COVID-19, iata care e situatia din tara noastra.

DACIA Logan covid-19

DACIA Logan este cel mai popular model de masina pe care producatorul de la Mioveni il vinde in momentul de fata in Romania, iar acest lucru a fost evidentiat chiar si in timpul pandemiei COVID-19. In primele trei luni din 2020 DACIA Logan a fost cea mai bine vanduta masina noua din tara noastra, ea depasind cu foarte mult concurenta, sau chiar alte modele care sunt facute la Mioveni de catre producatorul roman, ceea ce este o veste foarte buna.

DACIA Logan a avut in primele trei luni din 2020 vanzari care au depasit 3000 de unitati, ceea ce vine ca o surpriza foarte frumoasa pentru producatorul roman inainte ca pandemia Coronavirus sa blocheze vanzarile. Numarul de masini DACIA Logan vandute in primele trei luni din 2020 este impresionant, mai ales daca ne uitam ca modelele Sandero si Dusteru au reusit doar impreuna sa adune mai multe vanzari in primele trei luni din anul 2020 in Romania.

DACIA Logan: Ce s-a Intamplat in Romania in Timpul COVID-19

DACIA Logan este o masina ieftina, si suficient de buna pentru romani pentru a o cumpara in cantitati mari, peste 3000 de unitati ale acestui model vandute in T1 2020 in Romania fiind o cifra mare. Cifra e mare pentru ca vorbim despre masini noi, si e mai mare decat vand alti producatori in tota anul, dar desigur ca vorbim despre alte masini mai scumpe decat DACIA Logan, iar diferenta e vizibila si fata de Sandero, sau Duster, SUV-ul avand doar jumatate din vanzari.

DACIA Logan costa cam jumatate fata de un Duster, iar diferenta foarte mare de pret este vizibila si in numarul total de vanzari, romanii cautand cat se poate de multa calitate la un pret cat mai convenabil. DACIA Logan ofera asta, iar modelele mai scumpe ofera chiar mai mult decat atat, insa totul e bazat pe ceea ce isi pot permite romanii sa plateasca pentru o masina, indiferent de care este, si indiferent de la ce producator provine.

DACIA Logan va fi schimbata total in 2021 pentru ca un model complet nou va fi lansat de catre producator, si va fi interesant de vazut cum vor arata vanzarile din T1 2021, daca va fi lansata atunci.