Vodafone Romania: Noul CADOU Oferit de Astazi pentru Clienti

Vodafone Romania a anuntat ca incepand de astazi ofera un nou cadou pentru clientii sai din Romania, iata de ce se pot bucura cei care-i folosesc serviciile acum.

Vodafone Romania minimax

Vodafone Romania continua sa le ofere cadouri clientilor din Romania, grupul de telecomunicatii parand sa aiba in fiecare zi cate o surpriza foarte interesanta de care sa se poata bucura clientii sai. Astazi cei de la Vodafone Romania au anuntat ca toti clientii care au servicii de televiziune de la companie vor primi in mod gratuit canalul Minimax, unul care este perfect pentru copiii care in aceasta perioada trebuie sa aiba timpul ocupat cu ceva.

Vodafone Romania a anuntat ca acest canal de televiziune este oferit in mod gratuit pentru toti clientii din Romania pana in data de 10 mai, adica pana aproape de momentul in care expira starea de urgenta. Acesta este al doilea canal de televiziune care este oferit in mod gratuit de catre Vodafone Romania pentru clientii din toata tara incepand de saptamana aceasta, ieri grupul anuntand ca ofera Food Network fara plata pentru toti clientii sai.

Vodafone Romania: Noul CADOU Oferit de Astazi pentru Clienti

Vodafone Romania isi continua seria de gratuitati pe care le ofera pentru cei care au servicii de televiziune, iar daca nu ma insel, pana acum a oferit in mod gratuit peste 5 posturi de televiziune care in mod normal sunt platite. Printre ele se numara si Insight TV 4K, o premiera pentru Romania deoarece Vodafone Romania e primul operator de telecomunicatii care-l ofera, si asta fara plata pentru clienti, cel putin pana undeva prin luna iunie.

Toți suntem mai liniștiți când cei mici sunt mai fericiți! Astfel, până pe 10 mai, 𝗠𝗶𝗻𝗶𝗺𝗮𝘅 𝗶𝘁̦𝗶 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗼𝗳𝗲𝗿𝗶𝘁 𝗰𝗮𝗱𝗼𝘂 𝗶̂𝗻…

Publicată de Vodafone Romania pe Joi, 23 aprilie 2020

Vodafone Romania mai are niste gratuitati pe partea de internet, dar sunt destul de limitate in disponibilitate pentru doar anumiti clienti din tara noastra, dar macar exista ceva si pe aceasta parte. Inclusiv pe partea de documentare exista ceva pentru clientii Vodafone Romania, plus pe partea de desene animate, iar daca luam in calcul ca mai ofera o luna de HBO si HBO Go gratuite la activare, vorbim despre ceva si mai bun pentru clienti.

Vodafone Romania are aceasta gratuitate pentru Minimax disponibila chiar de astazi pentru clienti, deci ar trebui sa il puteti vedea fara probleme chiar din acest moment pe televizoarele voastre.