Samsung PIERDE in fata Huawei intr-un Mod Total Surprinzator

Samsung reuseste sa piarda in fata Huawei intr-un mod surprinzator, iata ce s-a intamplat in 2020 cu telefoanele companiei coreene, si cat conteaza.

Samsung pierde in fata Huawei intr-un mod total surprinzator pentru foarte multa lume care atunci cand vrea sa cumpere un telefon nu se uita per total la ceea ce ofera el, ci doar la cateva numere pe hartie. Samsung a lansat in luna martie un telefon care are o camera de 108 megapixeli, iar Huawei a lansat in aprilie un telefon cu o camera mult mai mica, si daca v-ati uita doar la aceste cifre, ati spune ca de la coreeni a venit telefonul mult mai bun.

Samsung nu a reusit totusi sa obtina in testele expertilor de la DxOMark un scor mai bun decat cel al Huawei, astfel ca Samsung GALAXY S20 Ultra este plasat sub Huawei P40 Pro de catre expertii in fotografie. Diferenta dintre telefonul Samsung cu camera de 108 megapixeli, si cel al Huawei, cu camera de 50 de megapixeli este de doar 6 puncte, dar asta pune alte 5 telefoane intre ele, 3 de la Huawei, unul de la Xiaomi, si unul de la Oppo, ceea ce surprinde.

Samsung PIERDE in fata Huawei intr-un Mod Total Surprinzator

Samsung este in mod surprinzator depasita de chinezi in totalitate in ceea ce priveste fotografia pentru telefoanele mobile, si nu doar de o companie, Huawei, ci si de catre Xiaomi, sau OPPO. Apple a pierdut de mult aceasta batalie cu Samsung si Huawei, insa acum vedem ca si coreenii sunt complet depasiti din acest punct de vedere, iar asta desi ei au o lunga traditia de a face camere bune pentru telefoane mobile, si nu doar a lor, ci si a altora.

Samsung nu ar fi optimizat suficient de bine camera din GALAXY S20 Ultra, conform unora, lucru care s-a cam vazut in problemele cu focalizare automata, raportate de catre multa lume. E usor de explicat o situatie de acest gen dand vina pe software, care trebuie sa lucreze in tandem cu hardware-ul, altfel e imposibil sa oferi calitate pe partea de fotografie, iar Samsung ramane in urma Huawei, si a altor companii chinezesti, inclusiv in 2020.

Samsung e in aceasta situatie din cauza modului in care isi face telefoanele, si isi vinde componentele importante catre competitori, inclusiv companiile competitoare, iar asta in final ajunge sa o coste.