Android 11: Google Aduce o Functie GROZAVA pentru Telefoane

Android 11 are o noua functie grozava implementata de catre compania Google pentru toate telefoanele, iata ce urmeaza sa primim de la ea curand.

Android 11 redeschidere

Android 11 are implementata de catre compania Google o noua functie grozava la care unii utilizatori de telefoane iPhone pot doar sa viseze, si e foarte bine ca ea ajunge intr-un final pentru utilizatori. Mai exact, cei de la Google vor implementa in telefoanele care au Android 11 o functie care va permite redeschiderea unei aplicatii care a fost inchise din fundal, ceva ce pana acum n-a mai fost implementat in vreun mare sistem de operare mobil.

Android 11 are demonstrata mai jos noua functionalitate pe care Google a implementat-o pentru utilizatorii din intreaga lume, si puteti vedea cat de usor poate fi redeschisa o aplicatie care a fost inchisa de utilizatori. Ideea este una extrem de buna, iar inginerii de la Google care s-au gandit sa o implementeze in Android 11 ar trebui laudati pe deplin, char daca ea are si limitari, dar e foarte normal ca acest lucru sa se intample din moment ce e oferita pentru prima oara.

Android 11: Google Aduce o Functie GROZAVA pentru Telefoane

Android 11 redeschidere aplicatii

Android 11 permite doar redeschiderea unei singure aplicatii care a fost inchisa recent, astfel ca daca inchideti mai multe, doar ultima dintre ele poate fi redeschisa, ceea ce nu e neobisnuit. Android 11 are totul oferit cel mai probabil si cu o limitare pentru perioada de timp in care oamenii pot redeschide aplicatia respectiva, dar deocamdata n-au fost descoperite detalii cu privire la aceste modificari care ar exista pentru sistemul de operare al Google.

Android 11 aduce totusi aceasta modificare spre beneficiul tuturor utilizatorilor din lumea intreaga care vor sa aiba posibilitatea de a isi accesa mai rapid aplicatiile pe care le-au inchis din greseala in telefoane. Google inca nu a oferit vreun detaliu care sa clarifice felul in care totul functioneaza in Android 11, insa mai mult ca sigur vor veni si informatii care sa ne lamureasca in legatura cu ceea ce vom putea face in sistemul de operare.

Android 11 va fi lansat de catre compania Google undeva prin august, nu se stie foarte clar la ce data, insa vom afla toate aceste detalii in saptamanile urmatoare dupa conferinta I/O a companiei.