Telegram anunta o Noua si Importanta Functie pe Telefoane

Telegram apeluri

Telegram a anuntat recent ca a atins cifra de 400 de 400 de milioane de utilizatori activi lunar in cadrul platformei, dar si ca va implementa o noua functie importanta pentru cei care folosesc platforma pentru comunicare in lumea intreaga.

Telegram va implementa pentru utilizatorii din toata lumea o noua functie care va permite efectuarea de apeluri video securizate cu oricine, ceva ce desigur ca va fi oferit inclusiv de catre cei de la WhatsApp in viitorul nu foarte indepartat in curand.

Telegram se lauda de foarte multa vreme ca are o platforma foarte bine securizata, iar ideea de a oferi apeluri video criptate se cam potriveste cu ceea ce a facut compania pana in momentul de fata pentru utilizatorii din intreaga lume, si asteptam chiar mai multe.

Telegram a reusit sa adauge un plus de 100 de milioane de utilizatori activi in doar un an de zile, sau 30% din ceea ce avea anul trecut, iar compania sustie ca acum inregistreaza 45 de milioane de inregistrari de utilizatori noi in fiecare zi, o cifra substantiala.

“Ce urmează, s-ar putea să întrebi? Blocarea globală actuală a evidențiat necesitatea unui instrument de comunicare video de încredere. Apelurile video din 2020 seamănă foarte mult cu mesageria din 2013. Există aplicații sigure sau utilizabile, dar nu ambele. Am dori să remediem acest lucru și ne vom concentra pe oferirea de apeluri video de grup sigure în 2020.”

Telegram vrea sa concureze mai eficient cu WhatsApp, Weibo, Signal, Viber, si alte platforme de mesagerie, dar mai are nevoie de foarte multe functii noi pentru a fi si mai interesanta pentru utilizatorii din intreaga lume care folosesc acest gen de servicii.