DIGI Romania: Anuntul IMPORTANT, este GRATUIT pentru Romani

DIGI Romania a facut un anunt important pentru toti clientii, indiferent ca ii sunt clienti, sau nu, si le ofera gratuit ceva necesar in perioada Coronavirus.

DIGI Romania psihic

DIGI Romania este unul dintre marile grupuri de telecomunicatii din tara noastra, iar in perioada pandemiei de Coronavirus a incercat sa aiba grija de romani, atat de proprii angajati, cat si de clienti. Ei bine, in initiativele sale de a se ingriji ca romanii sa aiba parte de o viata cat mai buna, chiar si in timpul pandemiei de Coronavirus, cei de la DIGI Romania colaboreaza cu organizatia Salvati Copiii pentru a-i ajuta pe romani sa-si mentina echilibrul psihic in aceasta perioada.

DIGI Romania a anuntat initiativa aceasta saptamana trecuta, si ea este gratuita pentru toti romanii care au nevoie sa discute cu un psiholog in legatura cu problemele pe care le aduce izolarea indelungata. Cei de la DIGI Romania spun ca exista nu mai putin de 16 psihologi care raspund zilnic la apelurile facute de catre romani, si e important sa cautati ajutor in aceasta perioada daca va simtititi coplesiti de ceea ce se intampla in jurul vostru.

DIGI Romania: Anuntul IMPORTANT, este GRATUIT pentru Romani

DIGI Romania participa la o initiativa extrem de buna cu organizatia Salvati Copiii, iar asta pentru ca exista peste tot in lume oameni care pot sa aiba probleme serioase din punct de vedere psihic dupa izolare indelungata. In aceste situatii, chiar si o convorbire telefonica poate fi de ajutor pentru a mai elibera din tensiunea psihica adunata in aceasta perioada, iar DIGI Romania ii ajuta pe romani sa obtina in mod gratuit acest ajutor chiar acum.

Normalizarea emoțiilor este cheia echilibrului în perioadele de instabilitate, dar nu e ușor să faci acest lucru singur….

Publicată de DIGI Romania pe Vineri, 24 aprilie 2020

DIGI Romania participa deasemenea si la un alt proiect la fel de important, insa de aceasta data derulat in colaborare cu Departamentul pentru Situatii de urgenta. Acea linie separata este dedicata nu dar suportului psihologic, ci si sprijinului social, DIGI Romania oferind un numar de telefon TelVerde la care oricine poate suna pentru a cere ajutorul de care are nevoie pentru a trece cu bine peste aceasta situatie de urgenta, fie din punct de vedere psihic, sau fizic.

DIGI Romania s-a concentrat pe alt fel de ajutor in aceasta perioada de pandemie, si nu se lauda prea des cu donatii mari pentru cadrele medicale, dar si suportul psihologic este extrem de important.