WhatsApp: AVERTIZARE pentru Telefoane, PROBLEMA foarte Grava

WhatsApp are o avertizare foarte importanta emisa pentru telefoane din cauza unei probleme foarte grave care este exploatata impotriva oamenilor.

WhatsApp inchidere

WhatsApp este una dintre aplicatiile pentru care a fost emisa o avertizare foarte serioasa, iar asta deoarece o problema foarte grava afecteaza un numar surprinzator de mare de telefoane. Mai exact, vorbim despre o problema care afecteaza utilizatorii de telefoane iPhone din intreaga lume, iar asta pentru ca un bug existent in sistemul de operare iOS afecteaza printre altele inclusiv aplicatia WhatsApp si poate duce la blocarea telefonului mobil.

WhatsApp este afectata de o combinatie de caractere care de indata ce sunt trimise de catre cineva in telefonul iPhone al unui utilizator, genereaza blocarea acestuia imediat. Spre deosebire de alte buguri similare, se pare ca in aceasta situatie s-ar genera o repornire a Springboard, adica interfata iOS pentru telefoanele iPhone, si nu conteaza daca acele caractere sunt primite prin WhatsApp, Messages, Twitter, sau orice fel de alta aplicatie, iar asta pentru ca efectul va fi acelasi.

WhatsApp: AVERTIZARE pentru Telefoane, PROBLEMA foarte Grava

WhatsApp inchidere mesaj
Setul de caractere care poate bloca WhatsApp, si orice aplicatie care afiseaza mesaje text in iOS pe iPhone.

WhatsApp este afectata foarte mult deoarece exista mai multi utilizatori de iPhone care folosesc aceasta aplicatie pentru conversatiile zilnice decat cea nativa din sistemul de operare. Desigur ca Facebook nu poate face absolut nimic pentru a rezolva problema deoarece bugul este in iOS, nu in aplicatia pentru platforma de mesagerie, deci singura rezolvare poate veni de la Apple, iar din ceea ce s-a descoperit, se pare ca ea a fost implementata deja, da rnu public.

WhatsApp, la fel ca si celelalte aplicatii care pot afisa texte, are rezolvata aceasta problema in iOS 13.4.5 beta 2, dar vorbim despre o versiune care nu este distribuita in mod public de catre cei de la Apple. Desigur ca pana in momentul in care Aple va decide sa lanseze o versiune publica a solutiei pentru a rezolva problema, toti utilizatorii aplicatiei WhatsApp raman in pericol, si din pacate nu prea avem ce face decat sa ne rugam sa nu primim acest set de caractere.

WhatsApp este folosita de peste 2 miliarde de oameni din intreaga lume in momentul de fata, si undeva pe la aproape jumatate sunt utilizatori ai iPhone, deci multa lume e afectata de situatie.