Telefoanele Huawei: Vestile GROZAVE pentru TOTI Utilizatorii

Telefoanele Huawei din intreaga lume au parte de vesti grozave, iar asta pentru ca in ciuda marilor probleme actuale, vine si o veste buna pentru oameni.

telefoanele Huawei coronavirus

Telefoanele Huawei au astazi parte de o veste extrem de buna care ne arata ca totusi companiei ii pasa de cei care i-au cumparat telefoanele, si ca incearca sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a-i ajuta. Telefoanele Huawei lansate de catre compania chinezeasca, cel putin pana in mai 2019, vor beneficia de noul sistem care va permite monitorizarea miscarilor oamenilor, si ii vor alerta pe utilizatori daca au intrat in contact cu o persoana infectata cu noul Coronavirus.

Telefoanele Huawei care vor avea in mod sigur acest sistem de monitorizare disponibil sunt cele lansate cu Google Mobile Services si Google Play Store, Google oferind actualizarea cu el prin intermediul magazinului de aplicatii. Telefoanele Huawei lansate dupa mai 2019 ar putea beneficia de acest tip de suport doar daca vor decide chinezii sa implementeze API-urile speciale in actualizari pe care sa le lanseze pentru clienti, si ar cam trebui sa o faca.

Telefoanele Huawei: Vestile GROZAVE pentru TOTI Utilizatorii

Telefoanele Huawei au deja probleme mari din cauza faptului ca nu ofera Google Mobile Service si Google Play Store pentru toata lumea, deci a nu oferi si acest sistem ar fi o problema si mai mare. Utilizatorii care cumpara telefoanele Huawei se asteapta ca ele sa aiba tot ceea ce ofera Google, nou sau vechi, in special sisteme de protejare a sanatatii, precum acesta, iar daca Huawei va decide sa-l ofere separat, va bucura foarte multa lume, si va rata cat de mult ii pasa de clienti.

Telefoanele Huawei lansate inainte de mai 2019 vor avea acest sistem implementat in mod automat prin Google Play Store, ca o actualizare, deci in aceasta situatie chinezii nu vor trebui sa faca nimic. Problema apare doar pentru telefoanele Huawei care au fost lansate dupa acea data, dar numarul celor vandute fara Google Mobile Services si Google Play Store este mic, astfel ca in mod teoretic numarul celor afectati ar trebui sa fie destul de mic.

Telefoanele Huawei care vor beneficia automat de sistemul de monitorizare pentru Coronavirus facut de catre Google sunt in numar de cateva sute de milioane, deci multa lume poate beneficia de el.