Orange: NU RATA Aceste Doua CADOURI Oferite pentru Clienti

Orange are doua cadouri foarte bune pentru clientii din Romania, si ar fi pacat sa le ratezi pentru ca mai sunt oferite doar pentru cateva zile de operator.

Orange cadouri

Orange si-a surprins foarte multi clienti in luna aprilie dupa ce a anuntat in mod oficial doua cadouri pe care le ofera pentru foarte multi dintre ei, ele fiind neasteptat de bune intr-o asemenea perioada. Acestea fac parte din categoria de beneficii pe care cei de la Orange le-au anuntat in timpul pandemiei de Coronavirus, si sunt separate de cei 50 GB de internet pe care inca ii mai putem activa, insa desigur ca doar pentru o perioada limitata de imp.

Orange le ofera in primul rand clientilor sai din Romania posibilitatea de a primi 10% din valoarea reincarcarilor online in momentul in care fac aceasta procedura prin website-ul sau, nu prin alta metoda. Acei 10% sunt alocati catre cartela care este reincarcata de catre oricine, iar fondurile pe care Orange le ofera ca parte a acestei promotii pot fi folosite de catre client pentru orice are nevoie, de la internet, la apeluri, sau la alte extraoptiuni.

Orange: NU RATA Aceste Doua CADOURI Oferite pentru Clienti

Orange are deasemenea o alta promotie foarte interesanta pentru cei care decis sa isi plateasca facturile online prin aceasta pagina, ei primind nu mai putin de 50 de puncte Thank You la plata online. Conform informatiilor pe care cei de la Orange le-au publicat in website-ul lor, aceste puncte Thank You se acorda o singura data cand se face plata online de catre client, si doar pe numarul de telefon pentru care se face respectiva plata, deci exista limite.

Orange a ales sa le ofere clientilor din Romania aceste beneficii in perioada pandemiei de Coronavirus pentru a incerca sa ii convinga sa stea mai mult in case, si sa nu se plimbe pe la magzinele sale. Desigur ca nu toata lumea se bucura de chiar toate beneficiile pe care cei de la Orange le ofera, insa exista foarte ulti oameni care apreciaza chiar si 10% din valoarea de reincarcare returnata catre ei, sau punctele Thank You oferite cadou de operator.

Orange va avea aceste promotii valabile doar pana in 28 si 30 aprilie, deci mai aveti o perioada limitata de timp in care sa va mai bucurati de ele inainte ca acestea sa dispara complet.