BCR Romania: Anunt IMPORTANT de Ultima Ora pentru Clienti

BCR Romania are un anunt important de ultima ora pentru clientii din Romania, el fiind facut chiar in cursul acestei zile, iata ce mesaj are banca.

BCR Romania retrageri

BCR Romania a facut in cursul acestei zile un anunt foarte important pentru unii dintre clientii sai din tara, el venind in weekend pentru ca urma sa expire un beneficiu care era oferit pe perioada pandemiei de Coronavirus. Mai exact, cei de la BCR Romania au anuntat ca gratuitatea pentru retragerile de la orice ATM, bancomat, din Romania va fi prelungita pentru toti dedinatorii de carduri persoane fizice pana in ziua de 1 iunie, deci pentru inca o luna.

BCR Romania nu ofera aceasta gratuitate inclusiv pentru clientii care sunt persoane juridice, deci daca aveti o companie, sau sunteti PFA, nu puteti retrage bani de pe cardul pentru contul facut pe persoana juridica. Aceasta nu e tocmai o veste buna, insa pentru cardurile persoanelor fizice va fi in continuare disponibila gratuitatea la retrageri pentru BCR Romania, iar aici vorbim despre o masura foarte buna care nu obliga oamenii sa-i caute ATM-urile.

BCR Romania: Anunt IMPORTANT de Ultima Ora pentru Clienti

BCR Romania ii ajuta pe clienti sa retraga mai usor bani de oriunde au ocazia sa o faca in deplina siguranta, insa recomandarile venite de la Guvernul Romaniei sunt de a nu mai folosi bancnote sau monede in aceasta perioada. Platile cu cardul sunt recomandate atat de catre autoritati, cat si de catre alte institutii bancare din Romania, insa daca nu puteti face acest lucru, BCR Romania va ajuta sa fiti in siguranta tot timpul cu aceasta noua veste buna.

Pentru că ne dorim să fii în siguranță, prelungim retragerile cu zero comision de la orice ATM bancar din apropierea ta, până pe data de 1 iunie.

Publicată de BCR pe Vineri, 24 aprilie 2020

BCR Romania are foarte multe ATM-uri in Romania, dar desigur ca nu poate acoperi chiar orice zona din tara, astfel ca daca in preajma voastra nu e vreun ATM al sau, atunci puteti sa scoateti bani fara comisioane de la altele. In mod teoretic n-ar trebui sa existe limite pentru acest beneficiu daca e vorba despre bancomatul vreunei alte banci din Romania, cei de la BCR Romania incercand sa ajute cat se poate de multa lume cu aceasta masura.

BCR Romania este una dintre bancile care inca mai percepe comisioane pentru retragerile de la ATM, desi multe altele au cam renuntat la aceste practici, in special pentru cei care au salariile la ele.