WhatsApp: Functia Noua SPECIALA Adusa in TOATE Telefoanele

WhatsApp are o noua functie speciala adusa in toate telefoanele din intreaga lume, iata ce a fost dezvaluit astazi, si ce putem face cu ajutorul sau.

WhatsApp rooms

WhatsApp are confirmata astazi o noua functie speciala care va fi adusa pe toate telefoanele incepand de anul acesta, ea fiind legata de o foarte mare schimbare anuntata de catre Facebook chiar ieri. Ieri a fost anuntat Messenger Rooms de catre Facebook, un nou serviciu special care permite efectuarea de apeluri video in grup, el urmand a fi interconectat inclusiv cu WhatsApp sau Instagram, iar acum avem prima confirmare a implementarii.

WhatsApp are in imaginile de mai jos prezentata implementarea conexiunii cu Messenger Rooms, astfel ca utilizatorii care folosesc aceasta platforma de mesagerie vor putea face apeluri video cu cei din cealalta. Acelasi lucru va fi valabil inclusiv pentru cei care folosesc aplicatia Instagram, ei urmand a fi interconectati cu Messenger Rooms deasemenea printr-un sistem similar, Facebook detinand atat WhatsApp, cat si Instagram, iar de asta exista implementare atat de rapida.

WhatsApp: Functia Noua SPECIALA Adusa in TOATE Telefoanele

WhatsApp rooms scurtaturi

WhatsApp, dupa cum puteti vedea, va avea o scurtatura speciala pentru a initia apeluri video in grup prin Messenger Rooms, dar si un mesaj de informare in momentul in care totul va fi oferit oficial. Cei de la Facebook au decis sa creeze Messenger Rooms pentru a le oferi oamenilor din toata lumea posibilitatea de a face apeluri video in grup in siguranta, iar WhatsApp cu 2 miliarde de utilizatori proprii va avea multa lume dornica sa foloseasca sistemul.

WhatsApp rooms interfata

WhatsApp are deja implementata optiunea de a face apeluri video in grup, si este deja testata extinderea ei de la 4 la 8 persoane, cat are si Messenger Rooms, dar pentru acest nou sistem limita va fi extinsa la 50. WhatsApp nu va avea o limita atat de mare oferita de catre cei de la Facebook, astfel ca pentru grupurile mari e oameni va fi nevoie de aceasta platforma separata, si Facebook pare deja sa se fi gandit la tot ceea ce tine de aceasta schimbare.

WhatsApp are deocamdata doar testata aceasta implementare pentru noua platforma Messenger Rooms, astfel ca ramane de vazut cand anume va si fi lansata oficial pentru telefoanele oamenilor.