Telekom: PIERDERILE Mari pentru Clientii Romani in Anul 2020

Telekom si-a lasat clientii in 2020 cu unele pierderi foarte mari, iar in ciuda eforturilor si noilor oferte, din pacate nu poate acoperi golurile create.

Telekom asteptari

Telekom n-a avut tocmai parte de un an 2020 chiar atat de bun din multe puncte de vedere, iar asta desigur ca nu e tocmai o veste buna pentru toti clientii sai din Romania. Anul 2020 a inceput prost pentru clientii Telekom din Romania dupa ce la foarte putin timp dupa inceputul lui a fost anuntat faptul ca toate posturile de televiziune ale grupului Discovery au fost eliminate din grupa de programe, iar nici pana in acest moment nu au reaparut, din pacate.

Telekom a spus ca Discovery cere prea multi bani pentru programele pe care le licentiaza, si a refuzat sa plateasca sumele pentru ca ar fi trebuit sa scumpeasca prea mult abonamentele TV, dar a facut oricum asta. Telekom a avut si cateva “contre” publice cu Discovery din cauza eliminarii canalelor din grila sa de programe, insa in final nimeni n-a avut de castigat de aici, clientii pierzand accesul la ele, Eurosport fiind canalul pe care cei mai multi clienti il regreta.

Telekom: PIERDERILE Mari pentru Clientii Romani in Anul 2020

Telekom a pierdut deasemenea startul pentru crearea retelei 5G in Romania, fiind singurul operator mare care nu are una, iar clientii inca pierd ocazia de a experimenta aceasta tehnologie noua. Telekom si-a motivat decizia prin faptul ca in Romania nu s-a facut licitatia pentru frecventele 5G, deci nu vrea sa investeasca in reteaua proprie, mai ales ca nici nu se stie in ce masura va avea Huawei interzise echipamentele sale in tara noastra de catre autoritati.

Telekom si-a lasat clientii in 2020 atat fara posturile grupului Discovery, cat si fara posibilitatea de a incerca tehnologia 5G, ceea ce desigur ca nu a fost o veste buna pentru vreun client, dar nu multi au plecat. Dupa ce pandemia de Coronavirus numarul plecarilor a scazut cu siguranta, insa desi Telekom a venit cu foarte multe oferte neasteptat de bune in 2020, multi inca resimt lipsa canalelor Discovery, si si-ar dori sa poata testa tehnologia 5G, chiar daca intr-o forma limitata.

Telekom are pregatita o vanzare a diviziei fixe catre Orange, ea fiind amanata pe termen nedeterminat de pandemia de Coronavirus, asteptandu-se aprobarea Guvernului Romaniei pentru procedura, iar ea nu e tocmai printre prioritatile executivului.