GTA 6: SURPRIZA care ar Schimba Total Noul Joc al Rockstar

GTA 6 creare

GTA 6 va veni cu multe noutati pentru jucatorii din intreaga lume care abia asteapta sa intre intr-o lume virtuala complet noua pentru a-si ocupa timpul in viata de zi cu zi, iar cu o asemenea noutate jocul ar fi in totalitate schimbat de catre cei de la Rockstar Games.

GTA 6 a avut zvonita la un moment dat implementarea unei schimbari foarte mari care ar fi adus posibilitatea ca utilizatorii sa isi creeze singuri personajele pe care le folosesc in joc, ceva ce pana acum Rockstar Games nu a dorit sa ofere, dar ceva ce ar bucura multa lume.

GTA 6 cu un sistem care ne-ar permite sa ne facem singuri personajul pe care il controlam in joc ar fi ceva care cu siguranta ar fi o mare surpriza, dar care le-ar permite jucatorilor sa fie mai apropiati de titlul pe care Rockstar Games l-a creat, schimbarea fiind utila in special online.

GTA 6 va avea o foarte mare harta cu locatii noi in care ne vom putea distra, insa din pacate nu totul va fi disponibil chiar din ziua lansarii, iar asta pentru ca unele dintre noutati vor fi lansate cu pachete de expansiune care vor fi distribuite gradual, poate chiar si contra-cost.

GTA 6 ar putea integra optiunea de a ne crea propriul personaj cu aceste pachete graudale de expansiune pentru a crea o experienta total noua de joc, insa totul depinde de modul in care compania americana vrea sa faca bani cu noul sau titlu.